Libra Internet Bank

Libra Internet Bank deschide o noua sucursala in Bucuresti, pe bulevardul Magheru

Bucuresti, 26 ianuarie: Libra Internet Bank anunta deschiderea unei noi sucursale in Bucuresti, situata pe Bulevardul Magheru, numarul 1-3.

Libra Internet Bank - Agentia Magheru

Sucursala va derula toate tipurile de operatiuni financiare, de la administrare de conturi curente la solutii de economisire, creditare si carduri, cu produse speciale pentru principalele categorii de clienti: companii, specialisti ai profesiilor liberale si persoane fizice.

Libra Internet Bank isi continua dezvoltarea strategica, concentrandu-se pe abordarea categoriei IMM-urilor, o categorie de clienti care poate gasi deja in portofoliul bancii, solutii special adaptate necesitatilor lor financiare.

Clientii se pot adresa noii sucursale Libra Internet Bank la adresa: Bulevardul Magheru, nr. 1-3, parter, in incinta "Magheru One", in intervalul orar 09:00 - 17:00.

In prezent, Libra Internet Bank are un numar de 40 de sucursale atat in Bucuresti, cat si in principalele orase din tara si planuieste noi lansari de sucursale pana la sfarsitul anului.

Libra Internet Bank si-a imbogatit semnificativ indicatorii pe parcursul anul 2014, inregistrand constant rezultate pozitive. Acest proces de crestere s-a reflectat atat in extinderea retelei teritoriale de sucursale, cat si prin crearea de noi produse bancare, folosind tehnologia in beneficiul clientilor.


Publicat pe: 26 Ianuarie 2015