Libra Internet Bank

Libra Internet Bank deschide cea de-a doua sucursala din Cluj-Napoca

Bucuresti - 1 iulie: Libra Internet Bank anunta deschiderea celei de-a doua sucursale din Cluj-Napoca, in cartierul Marasti, aceasta fiind a 41-a unitate a sa.

Noua sucursala va derula toate tipurile de operatiuni financiare, de la administrare de conturi curente la solutii de economisire, creditare si carduri, cu produse speciale pentru principalele categorii de clienti: persoane juridice, profesii liberale si persoane fizice.

In primele 3 luni ale anului 2015, Libra Internet Bank a raportat un profit de 8,4 milioane lei, reusind sa-si imbogateasca semnificativ indicatorii financiari, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. La finalul anului 2014, banca a inregistrat un salt in top 40 banci din Romania, ajungand pe locul 24 si atingand o cota de piata de 0,47%.

De curand, Libra Internet Bank a fost onorata sa primeasca, in cadrul Galei NOCASH, premiul pentru "Pionierat", recunoscuta ca fiind "prima platforma care permite deschiderea de conturi online".

Mai multe detalii despre serviciile si produsele bancii si consultarea listei complete a sucursalelor Libra Internet Bank , accesati www.librabank.ro/contact.


Publicat pe: 01 Iulie 2015