Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.97% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.25% pentru
un depozit pe
12 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Libra Internet Bank continua finantarile prin Programul IMM Invest dupa suplimentarea plafonului de garantare cu 180 milioane lei

Bucuresti, 18 septembrie 2020: In scopul sustinerii afacerilor romanesti, Libra Internet Bank a solicitat suplimentarea plafonului de garantare din cadrul Programului IMM Invest, ca urmare a epuizarii rapide a plafonului initial de 68 milioane lei. Astfel, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) a alocat bancii un nou plafon, semnificativ mai mare, in valoare de 180 milioane lei disponibili imediat pentru firmele care doresc sa obtina credite IMM Invest de la Libra Internet Bank.

"Programul IMM Invest este una dintre solutiile in care am crezut inca de la inceput, cand am luat decizia de a ne inscrie si de a ne asuma un rol activ in actualul context dificil cauzat de pandemie. Epuizarea rapida a plafonului acordat initial bancii noastre ne-a determinat sa aplicam pentru o suplimentare semnificativa a limitei de garantii, menita sa raspunda nevoilor importante din mediul de business, de a face fata provocarilor curente si de a pregati investitiile pentru oportunitatile care incep sa apara", a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

In urma acestei majorari, reprezentantii companiilor pot aplica in continuare pentru o finantare acordata de catre Libra Internet Bank in cadrul Programului IMM Invest, pentru a beneficia de credite garantate de stat si de costuri subventionate, in conditiile prevazute de lege.

Firmele interesate trebuie sa opteze pentru Libra Internet Bank in momentul inscrierii in Programul IMM Invest, urmand ca dosarul sa fie ulterior preluat de banca si completat cu ajutorul unui consultant specializat din cadrul bancii.   

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice banci din Romania. Cu o retea de 55 de sucursale, banca este specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor si acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.

18-09-2020
Credit ipotecar

Cu ce te mai
putem ajuta?