Libra Internet Bank

Libra Internet Bank alaturi de Visa intr-o actiune pentru sustinerea utilizarii cardurilor in mediul de afaceri

Bucuresti, 06 august 2020: Libra Internet Bank se aliaza cu Visa intr-un demers menit sa accelereze folosirea solutiilor digitale in mediul de business. In perioada urmatoare, detinatorii de carduri Visa Business emise de catre Libra Internet Bank vor putea primi gratuit semnatura electronica valabila timp de 1 an, daca indeplinesc anumite conditii de tranzactionare.

"Traversam o perioada de accelerare a digitalizarii si a gradului de utilizare a cardului pentru tranzactiile comerciale, inclusiv in mediul de business. In primele 6 luni ale acestui an, am emis cu peste 50% mai multe carduri de business si am inregistrat cu 13% mai multe tranzactii cu acest tip de card, fata de aceeasi perioada a anului trecut. In conditiile in care bancile fac eforturi de crestere a gradului de utilizare a solutiilor digitale in randul clientilor, Libra si Visa isi premiaza clientii business care aleg mijloacele electronice de plata, ca alternativa la utilizarea numerarului", a declarat Radu Sabau, Director Divizia Carduri, Libra Internet Bank.

Conform regulamentului campaniei, primii 300 de clienti, posesori de carduri Visa Business emise de Libra Internet Bank, care in perioada 06 august – 06 noiembrie 2020 realizeaza tranzactii lunare, online si la POS, de minim 5000 de lei cu aceste carduri, vor primi gratuit un pachet de semnatura electronica furnizat de catre Trans Sped, partener Visa. Regulamentul poate fi consultat aici.

***

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice banci din Romania. Cu o retea de 55 de sucursale, banca este specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor si acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 06 August 2020