Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare

Libra Internet Bank ajunge la active de peste 7,3 miliarde lei in 2020 si se apropie de top 10 banci din Romania

Bucuresti, 15 aprilie 2021: In 2020, Libra Internet Bank a continuat sa urce in clasamentul bancilor din Romania dupa valoarea activelor, de pe locul al 15-lea, pana pe pozitia a 13-a, marcand astfel cea mai buna clasare dupa acest criteriu din istoria bancii. La finalul anului trecut, valoarea activelor bancii era de 7,32 miliarde lei, in crestere cu peste 12% fata de cifra inregistrata in 2019 (6,53 miliarde lei).

"In 2020, am avut cu totii de gestionat o realitate complet noua, in care intreaga lume s-a schimbat cu mare rapiditate. Din fericire, Libra Internet Bank a reusit sa se adapteze rapid, demonstrand agilitate, responsabilitate si siguranta in ape tulburi. Am ramas permanent alaturi de clientii nostri, fata de care am avut o atitudine proactiva si protectiva. Am venit cu solutii adaptate, precum restructurarea creditelor, participarea la Programul IMM Invest sau finantarile cu garantii europene de pana la 90%, in cadrul Facilitatii COSME a Fondului European de Investitii. Ne-am mentinut cresterea organica, iar soldul creditelor nete a crescut cu peste 15%, participand in acelasi timp la efortul sistemului bancar de a veni in sprijinul companiilor afectate de efectele crizei sanitare. In conditiile in care rolul bancilor este mai important ca oricand, ca parte a solutiei de revenire economica, Libra Internet Bank demonstreaza ca este 100% pregatita sa contribuie la reusita acestui demers esential pentru intreaga societate", a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Anul trecut, Libra Internet Bank a continuat sa inregistreze cresteri ale principalilor indicatori de business. Astfel, soldul creditelor nete a depasit 4,63 miliarde lei, in crestere cu peste 15% fata de valoarea inregistrata in 2019 (4,01 miliarde lei), iar soldul surselor atrase a fost de 6,39 miliarde lei, in crestere cu 13% fata de finalul lui 2019 (5,65 miliarde lei). In acelasi timp, rata de neperformanta a ramas la un nivel sub media pietei, cu o valoare inregistrata de 2.18%, la finalul anului trecut. De asemenea, profitul bancii a fost unul consistent, de peste 38 milioane lei, desi diminuat fata de valoarea din 2019, in contextul unui cost mai mare al riscului determinat de ajustarile metodologiei de constituire a provizioanelor, cu scopul adaptarii la evenimentele neprevazute derivate din situatia pandemica.

De-a lungul unui an 2020 marcat de numeroase incertitudini, Libra Internet Bank a reusit performanta de a se afirma drept cea mai activa banca romaneasca in zona Fintech, prin cele 4 parteneriate incheiate cu jucatori globali din acest domeniu. In acelasi timp, la finalul anului trecut, banca a ocupat primul loc la categoria banci si institutii financiare, in Topul Angajatorilor realizat de platforma Undelucram.ro.

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice banci din Romania in ultimii ani, fiind specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor. Banca acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.

15-04-2021
Card Radio Guerrilla

Cu ce te mai
putem ajuta?