Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a semnat Conventia APIA pentru sprijinirea beneficiarilor Schemei de Plata Unica pe Suprafata (SAPS), campania 2016

Bucuresti, 7 septembrie : LIBRA INTERNET BANK sustine agricultura romaneasca prin finantarea fermierilor care beneficiaza de subventii APIA si anunta semnarea conventiei de colaborare cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, pentru Schema de Plata Unica pe Suprafata (SAPS), campania 2016.

Astfel, LIBRA INTERNET BANK va oferi fermierilor finantare pentru desfasurarea activitatilor agricole curente, ce poate atinge maximum 90% din valoarea subventiei primite de la APIA. Dobanda aplicata beneficiarilor este de maximum ROBOR 6M + 2,5%, iar comisioanele aferente creditului sunt de maximum 1%.

"Pentru campania 2016-2017 ne propunem sa venim in continuare in sprijinul baneficiarilor de subventii APIA cu o gama extinsa de produse create special pentru fermieri, punand accent pe rapiditate si pe flexibilitate in procesul de acordare a creditelor.", a declarat Elena Ionescu, Director Divizia Fonduri Europene in cadrul LIBRA INTERNET BANK .


Publicat pe: 07 Septembrie 2016