Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Cont online

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 5.95% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 70.000 lei
pe maxim 5 ani
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 5.25% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare

Libra Internet Bank a continuat sa creasca sustinut in 2021 si s-a apropiat de 10 miliarde lei active

Bucuresti, 28 aprilie 2022: In 2021, Libra Internet Bank a continuat sa fie un finantator important al economiei romanesti, cu aproape 4 miliarde lei credite noi acordate pe parcursul anului. Totodata, banca si-a extins cu o treime baza de clienti si a inregistrat o valoare a activelor de 9,59 miliarde lei, in crestere cu 31% fata de anul precedent (7,32 miliarde lei).

”Ne pricepem foarte bine sa identificam solutiile potrivite pentru clientii din domeniile in care suntem specializati, ceea ce contribuie decisiv la evolutia bancii. Pilonii nostri principali de crestere raman strategia de nisa, grija fata de clienti si de angajatii proprii, alaturi de increderea deplina din partea clientilor, partenerilor si a investitorilor. In conditiile in care nevoia generala de siguranta si sprijin este in crestere, Libra Internet Bank reprezinta o optiune rapida si sigura. Suntem, in mod constant, un performer al sistemului bancar si un finantator important al economiei”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Pe fondul unei strategii de nisa echilibrate si responsabile, Libra Internet Bank a inregistrat, in 2021, un profit net de 181,14 milioane lei si un sold al creditelor nete de 5,44 miliarde lei, cu peste 17% mai mult decat in 2020 (4,63 miliarde lei). In acelasi timp, soldul surselor atrase de banca a fost de 7,78 miliarde lei, cu peste 21% mai mult fata de anul precedent (6,41 miliarde lei), iar rata creditelor neperformante (credite neperformante/credite) s-a situat in jurul valorii de 1,9%.

In 2021, Libra Internet Bank a continuat sa puna accentul pe dezvoltarea angajatilor si pe atragerea tinerelor talente in banking. Pentru al doilea an consecutiv, banca a fost recunoscuta drept Cel mai bun angajator din Romania, la categoria banci si institutii financiare. Aceasta performanta confirma ca rezultatele bancii au baza solida a unei culturi organizationale sanatoase, axate pe colaborare si recunoasterea performantei, cu peste 70% dintre functiile manageriale ocupate de oameni promovati din intern. Se remarca, de asemenea, ponderea femeilor in randul angajatilor bancii si, in mod special, in functii manageriale, unde acest procent s-a apropiat de 55%, in 2021.

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice banci din Romania in ultimii ani, fiind specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari si agribusiness-ul. Banca acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.

28-04-2022

Cu ce te mai
putem ajuta?