Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.97% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.25% pentru
un depozit pe
12 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Libra Internet Bank a continuat creditarea si in prima jumatate a anului, inregistrand o crestere de 14% a soldului de credite, in comparatie cu valoarea din iunie 2019

Bucuresti, 13 august 2020: Dupa primele 6 luni ale anului, soldul creditelor acordate de catre Libra Internet Bank a ajuns la 4,27 miliarde de lei, fata de 3,74 miliarde de lei, la jumatatea anului trecut. De asemenea, banca a realizat venituri totale operationale nete de peste 164 milioane de lei, in crestere cu 11%, in raport cu perioada similara din 2019.

“In prima jumatate a anului, ne-am confruntat cu totii cu o situatie exceptionala. Din fericire, strategia noastra de specializare pe nise ne-a ajutat sa traversam in mod pozitiv aceasta perioada. Suntem optimisti in privinta revenirii economiei si credem ca strategia pe care am urmat-o constituie un avantaj in metinerea unui ritm solid de creditare, in conditii responsabile”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

La 30 iunie 2020, valoarea activelor Libra Internet Bank a fost de 6,59 miliarde de lei, in crestere cu 18%, fata de valoarea inregistrata la jumatatea lui 2019 (5,57 miliarde de lei). In contextul economic generat de pandemie, dupa primul semestru, banca a obtinut un profit net de peste 25,7 milioane de lei, mai mic decat cel inregistrat in iunie 2019 (51 milioane de lei), diminuare determinata si de schimbarea metodologiei de constituire a provizioanelor, cu un model axat mai mult pe prognozele economice pozitive sau negative. Rata de neperformanta a ramas la un nivel sub media pietei, cu o valoare inregistrata de 1,77%.

***

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice banci din Romania. Cu o retea de 55 de sucursale, banca este specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor si acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.

13-08-2020
Credit ipotecar

Cu ce te mai
putem ajuta?