Adw

Stiri - Libra Internet Bank a cofinantat constructia centrului comercial Platinia Shopping Center din Cluj-Napoca

Libra Internet Bank a cofinantat constructia centrului comercial Platinia Shopping Center din Cluj-Napoca

Bucuresti, 10 aprilie: LIBRA INTERNET BANK a cofinantat constructia centrului comercial Platinia Shopping Center din Cluj-Napoca, parte a ansamblului rezidential Platinia.

Deschiderea oficiala a centrului comercial a avut loc pe data de 8 aprilie, mall-ul fiind pozitionat intr-o zona premium a orasului, la doar 10 minute de centrul istoric al orasului, in locul fostei fabrici de bere Ursus, pe Calea Manastur numarul 2-6.

Centrul comercial insumeaza aproximativ 13.000 de mp, avand peste 40 de magazine, cafenele si restaurante, fiind situat pe doua nivele, la parterul si mezaninul ansamblului rezidential.

Platinia Shopping Center este parte a proiectului imobiliar Platinia, care cuprinde, pe langa centrul comercial, si un ansamblu rezidential, precum si un aparthotel exclusivist, fiind confinantat de LIBRA INTERNET BANK .

LIBRA INTERNET BANK are in prezent o retea de 49 de sucursale si se adreseaza cu preponderenta segmentelor de clienti Corporate, IMM, Profesii Liberale si Agricultura, iar la finalul anului 2016 a obtinut un profit net de 32,5 milioane de lei.

10-04-2017