Libra Internet Bank

Libra Internet Bank - inca o gratuitate pentru clientii persoane fizice

Bucuresti, 13 februarie 2020 - LIBRA INTERNET BANK a eliminat comisioanele pentru transferurile in euro, oriunde in Uniunea Europeana, in cazul tranzactiilor sub 50.000 lei echivalent in euro efectuate de catre persoanele fizice, prin mobile sau internet banking (transferuri SEPA). Oferta este una dintre cele mai competitive de pe piata bancara din Romania si este valabila pentru clientii persoane fizice ai bancii, fara conditii suplimentare.

Dupa ce a fost prima banca din Romania care a introdus serviciul plati instant in mod gratuit in oferta standard pentru persoanele fizice, banca raspunde astfel unei alte cerinte importante de flexibilitate a clientilor sai din tara si din diaspora, cu potentialul de stimulare a mobilitatii financiare.

LIBRA INTERNET BANK, membra a grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice banci din Romania. Cu o retea de 54 de sucursale, banca este specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor si acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 13 Februarie 2020