Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.79% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Libra Internet Bank - Rezultate financiare 2016: Profit record de peste 32 milioane lei

Bucuresti, 4 aprilie 2017: LIBRA INTERNET BANK a incheiat anul 2016 cu rezultate financiare si operationale foarte bune. Profitul obtinut a fost unul record in istoria bancii - 32,5 milioane de lei, iar activele nete au ajuns la 3,39 miliarde lei (s-au dublat in ultimii doi ani).

"2016 a reprezentat pentru LIBRA INTERNET BANK inca un an consecutiv de crestere sustinuta si echilibrata. A fost un an in care ne-am indeplinit obiectivele ambitioase, am obtinut un profit record si am continuat sa lansam produse inovatoare, in premiera pentru piata bancara din Romania, a declarat Emil Bituleanu, Director General LIBRA INTERNET BANK .

Soldul surselor a atins valoarea de 3,04 miliarde lei, iar soldul creditelor s-a ridicat la 2,09 miliarde lei.

O alta performanta notabila o reprezinta si diminuarea ratei creditelor neperformante, pana la 3%, LIBRA INTERNET BANK situandu-se din acest punct de vedere mult sub media pietei (pentru comparatie, in decembrie 2016 sistemul bancar avea o rata de neperformanta de 9.46%).

LIBRA INTERNET BANK a ajuns, la finalul anului 2016, la o cota de piata de 0.86%. In prezent, banca are o retea teritoriala de 49 de sucursale care deservesc clienti din segmentele profesii liberale, IMM, corporate si agribusiness, precum si un canal digital care ofera posibilitatea tuturor cetatenilor romani, atat din tara, cat si din Uniunea Europeana, sa isi deschida un cont bancar si sa obtina un card sau un credit, fara hartii si fara drumuri la banca.

04-04-2017