Libra Internet Bank

Libra Internet Bank - Cea mai activa banca pentru fintech-uri la Future Banking Gala 2021

Bucuresti, 11 iunie 2021 - Libra Internet Bank a primit premiul The most active bank in fintech partnerships, in cadrul evenimentului Future Banking Gala, organizat aseara de catre Wall-Street.ro. Aceasta recunoastere a fost acordata in urma dinamicii si performantelor inregistrate de banca, in ultimii ani, ca partener si furnizor de tehnologie pentru fintech-uri internationale de succes.

Libra Internet Bank

Astfel, in 2019, Libra Internet Bank a fost prima banca romaneasca ce a exportat tehnologie bancara in cadrul unui proiect international de plati instant (Moneytou), iar in 2020, a devenit prima banca din Romania care incheiat parteneriate cu fintech-uri internationale precum Revolut, Monese, Paysera si Wise (TransferWise), pentru prestarea de servicii ale acestor companii pe teritoriul Romaniei. Aceasta abordare revolutionara a fost continuata si in 2021, recentul parteneriat incheiat cu TransferGo fiind o confirmare a reputatiei internationale de furnizor de tehnologie si de cea mai activa banca romaneasca in zona Fintech-urilor.

Libra Internet Bank este in prezent recunoscuta la nivel regional pentru rapiditate si capacitatea de a gasi si implementa solutii digitale de succes, care reprezinta un adevarat vector de crestere si inovatie atat pentru parteneri, cat si pentru banca.

Evenimentul Future Banking Gala, aflat la prima editie, a vizat teme precum viitorul serviciilor bancare digitale in Romania si a premiat bancile si fintech-urile romanesti cu cele mai bune performante din ultimul an, in acest domeniu. Libra Internet Bank a fost reprezentata la eveniment de catre Alexandru Bita, Chief Technology Innovation Officer.


Publicat pe: 11 Iunie 2021