Libra Internet Bank

Libra Internet Bank și Radio Guerrilla lansează un concurs maraton, cu premii săptămânale, timp de jumătate de an

București, 03 octombrie 2022: Libra Internet Bank, în parteneriat cu Radio Guerrilla, anunță lansarea campaniei „Avanpost în mișcare”, cu premii în valoare totala de peste 12.000 de euro. Pentru a intra în concurs, cei interesați trebuie să dețină sau să comande un card Avanpost și să-l utilizeze ori de câte ori este posibil: fiecare tranzacție înseamnă o șansă în plus de câștig!

„Fenomenul Avanpost continuă cu un mare concurs, la care poate participa țoață lumea, cu șanse noi în fiecare săptămână, timp de jumătate de an. Premiile exprimă mișcare, sănătate și preocupare pentru dezvoltarea unui mediu sănătos în jur și reflectă esența valorilor care au stat la baza cardului Avanpost: un produs bancar de tip win-win, în care beneficiile sunt împărtășite imediat și direct cu clienții”, a declarat Diana Mărăcineanu, Director Divizia Carduri, Libra Internet Bank.

Campania „Avanpost în mișcare” oferă în total 40 de premii, astfel:

Un premiu săptămânal: ceas fitness (se acordă prin tragere la sorți, în fiecare dintre cele 26 de săptămâni ale campaniei)

Două premii lunare:

  • ceas fitness (se acordă prin tragere la sorți, în fiecare dintre cele 6 luni ale campaniei)
  • ceas fitness (se acordă pentru cel mai mare cashback cumulat în fiecare dintre cele 6 luni ale campaniei, în urma plăților efectuate în rețeaua de Avanposturi)

Două mari premii:

  • ceas fitness (se acordă prin tragere la sorți, la finalul campaniei)
  • bicicleta electrică (se acordă pentru cel mai mare cashback cumulat în toate cele 6 luni ale campaniei, în urma plăților efectuate în rețeaua de Avanposturi)

Campania se desfășoară în perioada 1 octombrie 2022 – 31 martie 2023 și se adresează atât clienților actuali, posesori de carduri de debit Avanpost, cât și celor care comandă și utilizează un astfel de card, în perioada amintită. Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul băncii.

Cardurile de debit Avanpost, lansate anul acesta în parteneriat cu Radio Guerrilla, oferă 10% cashback instant pentru cumpărăturile realizate în rețeaua de peste 600 de Avanposturi online sau localizate în întreaga țară – furnizori de bunuri și servicii de calitate selectați în baza experienței nemijlocite a Comunității Radio Guerrilla, precum și 3 retrageri gratuite de la orice ATM din lume, în fiecare lună.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, proiectele rezidențiale și agribusiness-ul. Banca acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 03 Octombrie 2022