Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare

Libra Internet Bank – premiata pentru performanta in internet si mobile banking

Bucuresti, 26 aprilie 2021 - Libra Internet Bank a primit 3 premii importante, in cadrul Galei Online Banking 2021, pentru cresterile si inovatiile aduse anul trecut in furnizarea serviciilor de internet si mobile banking.

Astfel, premiul Best Performance in Internet Banking a fost acordat Libra Internet Bank pentru cea mai importanta crestere din sistemul bancar in ceea ce priveste valoarea tranzactiilor e-commerce efectuate de catre clientii persoane juridice. Totodata, banca a fost recunoscuta si pentru cel mai mare numar de tranzactii in internet banking, dintre bancile aflate in aceeasi categorie dupa valoarea activelor. Cel de-al treilea premiu, Best Performance in Mobile Banking, a fost acordat Libra, la categoria sa, pentru cea mai buna dinamica a serviciului de mobile banking, unul dintre cele mai versatile si moderne oferite clientilor din Romania.

Libra Internet Bank a fost reprezentata la eveniment de catre Alexandru Bita, Chief Technology Innovation Officer, si Alexandru Dionian, IT Director.

Gala Online Banking este organizata de catre trustul de presa Finmedia si se gaseste la cea de-a XIII-a editie. Evenimentul premiaza performerii serviciilor digitale, in baza unei monitorizari anuale a dinamicii serviciilor de internet si mobile banking, atat din perspectiva salturilor cantitative, cat si din cea a inovatiilor aduse.

26-04-2021
Card Radio Guerrilla

Cu ce te mai
putem ajuta?