Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.79% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Libra Internet Bank – premiata pentru inovatie

Libra Internet Bank a fost recent onorata in cadrul cele de-a noua editii a Galei e-Finance cu premiul la categoria e-nnovation pentru facilitatea T+0 a serviciului Libra Pay. Libra Pay este primul serviciu integrat de procesare a platilor online lansat de Libra Internet Bank , si singurul de pe piata din Romania care ofera decontare in ziua tranzactiei.

„Suntem onorati ca eforturile noastre sunt premiate inca o data si ne bucuram ca prin acest premiu este recunoscuta public inovatia la nivel de produs adusa de Libra Internet Bank , precum si contributia bancii la dezvoltarea mediului de business local. Libra Pay este un instrument complet, sigur si inovativ, fiind de asemenea si singurul procesator de plati online de pe piata din Romania care ofera decontare in ziua tranzactiei. Este o premiera pe care ne-o asumam, cu angajamentul ca vom continua sa dezvoltam produse inovative si sa venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii bancare eficiente. ” - Emil Bituleanu, Presedinte Libra Internet Bank

"Am acordat acest premiu bancii Libra Internet Bank pentru dezvoltarea si introducerea unei functionalitati unice si inovatoare pe piata platilor online din Romania: decontarea T+0. Libra Pay este primul serviciul de procesare a platilor online din Romania care ofera clientilor decontarea in ziua efectuarii tranzactiei. Acesta este unul dintre pasii realizati de banca in strategia de expansiune in zona inovatiilor din mediul online, asumata o data cu schimbarea denumirii in Libra Internet Bank in toamna anului trecut.” Cristian Pavel, Redactor-sef al revistei e-Finance

Sistemul de decontare Libra Pay se bazeaza pe functionalitate si usurinta in utilizare, orice tranzactie fiind finalizata in trei pasi simpli: autorizare, procesare si incasare. Este un serviciu simplu de instalat si de utilizat, oferind de asemenea posibilitatea monitorizarii si analizarii performantelor de vanzari prin intermediul interfetei de administrare. Informatii suplimentare despre functionalitatea si avantajele serviciului Libra Pay sunt disponibile la www.librapay.ro.

29-02-2012