Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.79% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Libra Internet Bank – premiata in cadrul Galei Medica 2012 – editia IV

Libra Internet Bank a fost recent onorata in cadrul celei de-a patra editie a Galei Medica cu premiul la categoria “Cel mai bun produs si cea mai buna initiativa de finantare pentru medici”.
In cadrul prestigiosului eveniment organizat in data de 11 iunie 2012 de Colegiul Medicilor din Romania, Libra Internet Bank a fost recunoscuta public pentru a patra oara consecutiv pentru solutiile financiare destinate medicilor, de aceasta data pentru produsul “HipocrateNet” initiat de Libra Internet Bank in 2011.

“Suntem onorati ca si in acest an Colegiul Medicilor din Romania a recunoscut in mod oficial eforturile bancii noastre de a ramane aproape de sectorul Medical. Libra Internet Bank doreste ca prin intermediul acestui produs, Hipocrate Net, sa vina in intampinarea medicilor care au nevoie sa ajunga mai usor la informatie si la creditare fara a pierde timp cu deplasari la banca. Dezvoltarea acestui produs este in accord cu noua pozitionare a bancii, indreptata cu preponderenta catre inovatie si tehnologie. Daca solicitantul este client existent al bancii, tot procesul de aprobare al noului credit se desfasoara online direct pe site-ul bancii; in schimb daca este client nou, medicul va fi contacat de un reprezentant al bancii care se va deplasa la sediul cabinetului unde se va desfasura intreaga procedura de aprobare a creditului si semnare a contractelor. Astfel in maxim 2 ore de la prezentarea documentatiei complete medicul va putea utiliza creditul Hipocrate Net in suma de maxim 80.000 lei fara garantii reale” - Gina Irimia, Director Divizia Professionals & Retail Banking Libra Internet Bank

Gala Medica a ajuns astfel la editia IV si este organizata de Colegiul Medicilor din Romania cu scopul de a sustine si incuraja initiativele, valorile, proiectele si profesionistii din domeniul medical. Gala isi propune sa reprezinte un reper important al lumii medicale, onorand cele mai bune initiative care vizeaza domeniul medical.

Libra Internet Bank ofera pachete de servicii si produse speciale destinate medicilor din anul 2004.

15-06-2012