Libra Internet Bank

Libra Internet Bank își continuă creșterea organică și deschide o nouă sucursală, în nordul Capitalei

București, 1 februarie 2023: Libra Internet Bank își continuă dezvoltarea echilibrată și deschide o nouă sucursală, Sucursala Pipera, într-una dintre cele mai dinamice zone de dezvoltare din București, pe latura nordică a lacului Tei.

„Prin deschiderea unei sucursale Libra Internet Bank în mijlocul unei zone cu o dezvoltare fulminantă, sporim gradul de accesibilitate la consultanța specializată a băncii pentru un segment foarte important de clienți, persoane juridice și fizice. Credem în echilibrul dintre soluțiile digitale și proximitatea față de client. De aceea, le asigurăm tuturor clienților noștri atât condițiile pentru a face banking de la distanță, cât și accesul nemijlocit la soluțiile personalizate ale specialiștilor noștri din sucursale”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Noua sucursală are o poziționare excelentă, în zona cartierului de afaceri Pipera, și va fi deschisă clienților de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00, la adresa din Șoseaua Fabrica de Glucoză Nr. 6-8. În cadrul sucursalei, clienții vor putea derula toate tipurile de operațiuni financiare și vor beneficia de consultanța și soluțiile specializate din partea profesioniștilor Libra.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani. Cu o rețea de 55 de sucursale deschise în principalele zone de dezvoltare ale țării, banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, proiectele rezidențiale și agribusiness-ul. Libra Internet Bank acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 01 Februarie 2023