Libra Internet Bank

Libra Internet Bank încheie o nouă convenție cu APIA pentru finanțarea fermierilor din România

București, 21 aprilie 2022: Libra Internet Bank și Agenția de Plăti și Intervenție pentru Agricultură (APIA) au semnat recent o nouă convenție în vederea continuării finanțărilor oferite beneficiarilor programelor APIA: schemă de plată unică pe suprafață, plată redistributivă, plată pentru înverzire, agro-mediu și climă, agricultură ecologică, plăți pentru zone care se confruntă cu constrângeri naturale sau cu alte constrângeri specifice.

Astfel, fermierii care au adeverință de înregistrare emisă de către APIA pot accesa un credit de la Libra Internet Bank pentru finanțarea capitalului de lucru necesar desfășurării activităților curente, până la momentul plăților efective efectuate de către APIA. Valoarea unui credit este de maximum 90% din valoarea subvenției, iar dobânda aplicată este ROBOR la 6 luni plus maximum 2%.

Libra Internet Bank

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari și agribusiness-ul. Banca acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 20 Aprilie 2022