Libra Internet Bank

Libra Internet Bank – premiata pentru performanta in internet si mobile banking

Bucuresti, 26 aprilie 2021 - Libra Internet Bank a primit 3 premii importante, in cadrul Galei Online Banking 2021, pentru cresterile si inovatiile aduse anul trecut in furnizarea serviciilor de internet si mobile banking.

Astfel, premiul Best Performance in Internet Banking a fost acordat Libra Internet Bank pentru cea mai importanta crestere din sistemul bancar in ceea ce priveste valoarea tranzactiilor e-commerce efectuate de catre clientii persoane juridice. Totodata, banca a fost recunoscuta si pentru cel mai mare numar de tranzactii in internet banking, dintre bancile aflate in aceeasi categorie dupa valoarea activelor. Cel de-al treilea premiu, Best Performance in Mobile Banking, a fost acordat Libra, la categoria sa, pentru cea mai buna dinamica a serviciului de mobile banking, unul dintre cele mai versatile si moderne oferite clientilor din Romania.

Libra Internet Bank a fost reprezentata la eveniment de catre Alexandru Bita, Chief Technology Innovation Officer, si Alexandru Dionian, IT Director.

Gala Online Banking este organizata de catre trustul de presa Finmedia si se gaseste la cea de-a XIII-a editie. Evenimentul premiaza performerii serviciilor digitale, in baza unei monitorizari anuale a dinamicii serviciilor de internet si mobile banking, atat din perspectiva salturilor cantitative, cat si din cea a inovatiilor aduse.


Publicat pe: 26 Aprilie 2021