Libra Internet Bank

Libra Internet Bank își extinde portofoliul de soluții dedicate antreprenorilor, prin aderarea la Programul IMM Prod

București, 5 mai 2022: Libra Internet Bank se alătură Programului IMM Prod, implementat de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Astfel, clienții eligibili conform programului vor putea obține de la bancă finanțări pentru susținerea capitalului de lucru și a investițiilor, cu până la 90% garanții guvernamentale.

După experiența acumulată în cadrul Programului IMM Invest și a Subprogramului AGRO IMM Invest, aderarea Libra Internet Bank la noul program vine că un pas firesc în strategia băncii de a rămâne un finanțator important al economiei românești, prin soluții dedicate antreprenorilor.

Programul IMM Prod vizează sprijinirea operatorilor economici eligibili, prin garantarea în procent de maximum 90% a finanțărilor destinate asigurării lichidității și finanțării investițiilor, în vederea încurajării producției interne de bunuri de larg consum (inclusiv prin reconversia de la intermediere la producție), a digitalizării activității și a îmbunătățirii standardelor de mediu & a eficienței energetice în cadrul proceselor de producție. Înscrierea în program se face pe site-ul imminvest.ro, la secțiunea IMM Prod.


Publicat pe: 05 Mai 2022