Libra Internet Bank

Libra Internet Bank, premiata pentru cea mai buna strategie de Open Banking

Bucuresti, 1 octombrie 2020 - Libra Internet Bank a primit premiul BEST BANKING STRATEGY pentru cea mai buna strategie de Open Banking, in cadrul celei de-a 20 editii a Financial Leaders' Hall of Fame Awards Gala 2020 care a avut loc aseara.

Libra Internet Bank

Recunoasterea a fost acordata in contexul in care, in ultimii ani, Libra Internet Bank si-a consolidat rolul de partener predilect in Romania pentru nume sonore din zona Fintech-urilor internationale, fiind prima banca din tara care a lansat o platforma Open Banking prin API, dedicata segmentului business. Prin intermediul acestei platforme, dezvoltatorii terti au posibilitatea sa construiasca aplicatii si solutii, pornind chiar de la serviciile bancii.

Evenimentul Financial Leaders' Hall of Fame Awards Gala este organizat de catre Business Arena Magazine si reuneste anual profesionisti din domeniul financiar-bancar si reprezentanti ai unora dintre cele mai mari companii din Romania. Banca a fost reprezentata la eveniment de catre Alexandru Bita - Chief Technology Innovation Officer si Alexandru Dionian – Director IT.


Publicat pe: 01 Octombrie 2020