Libra Internet Bank

Libra Internet Bank, premiata la Gala e-Finance

Libra Internet Bank a primit o noua distinctie pentru serviciile de Internet Banking si Mobile Banking, Galei Premiilor e-Finance 2014, categoria e-Service.

Premiu Internet Banking

“Incununarea cu succes a efortului de echipa al bancii din intregul an 2013 continua sa ne aduca satisfactii, la acest inceput de an. Acest premiu este dedicat clientilor nostri, care au contribuit activ, prin sugestiile si stransa lor cooperare, la dezvoltarea serviciilor Libra Internet Banking si Libra Mobile Banking. Suntem constienti ca distinctiile primite ne obliga sa fim si mai competitivi in 2014!” a declarat Emil Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank, dupa Gala e-Finance desfasurata in 28 ianuarie 2014 in Bucuresti.

Cu o traditie de 11 ani, Gala e-Finance a urmarit si rasplatit de-a lungul vremii inovatiile Libra Internet Bank, acesta fiind al treilea premiu pe care Grupul de presa Finmedia il acorda bancii, dupa cel din 2011 pentru serviciul Acces Investigator si cel din 2012 pentru facilitate de decontare T+0 a sistemului de plati online LibraPay.

Pentru Libra Internet Bank, premiul e-Service acordat la Gala e-Finance din ianuarie 2014 vine la scurt timp dupa ce banca a primit titlul de “Best Internet Banking Service” de la o alta prestigioasa revista din Romania, Comunicatii Mobile, in decembrie 2013.


Publicat pe: 29 Ianuarie 2014