Libra Internet Bank

Libra Internet Bank, nominalizata pentru cea mai buna campanie de employer branding din Romania

Bucuresti, 8 noiembrie 2019: Programul Libra Energize a fost inclus in topul programelor de employer branding din tara de catre juriul Romanian PR Award, prestigioasa competitie nationala de recunoastere a excelentei in domeniul relatiilor publice.

Libra Energize – A life changing program este o competitie organizata anual de catre LIBRA INTERNET BANK, in care echipe compuse din angajati ai bancii intra in competitii sportive spectaculoase, precum alpinism, caiac, inot, tir cu arcul sau CrossFit.

Cu 8 editii organizate pana in prezent, programul Libra Energize este o experienta care merita traita, este energie, provocare si inspiratie atat pentru cei care iau parte la el, cat si pentru cei care il urmaresc din afara. Energize reuseste sa schimbe vieti si sa puna accentul pe echilibrul dintre viata personala si cea profesionala.

Premiile celei de-a 17-a editii a Romanian PR Award urmeaza sa fie anuntate in cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 21 noiembrie si care va reuni nume importante din Romania, concurenti valorosi si tineri care aspira la o cariera in domeniul relatiilor publice.

Informatii suplimentare aici.


Publicat pe: 08 Noiembrie 2019