Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.80% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 3.75% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Libra Internet Bank, nominalizata pentru cea mai buna campanie de employer branding din Romania

Bucuresti, 8 noiembrie 2019: Programul Libra Energize a fost inclus in topul programelor de employer branding din tara de catre juriul Romanian PR Award, prestigioasa competitie nationala de recunoastere a excelentei in domeniul relatiilor publice.

Libra Energize – A life changing program este o competitie organizata anual de catre LIBRA INTERNET BANK, in care echipe compuse din angajati ai bancii intra in competitii sportive spectaculoase, precum alpinism, caiac, inot, tir cu arcul sau CrossFit.

Cu 8 editii organizate pana in prezent, programul Libra Energize este o experienta care merita traita, este energie, provocare si inspiratie atat pentru cei care iau parte la el, cat si pentru cei care il urmaresc din afara. Energize reuseste sa schimbe vieti si sa puna accentul pe echilibrul dintre viata personala si cea profesionala.

Premiile celei de-a 17-a editii a Romanian PR Award urmeaza sa fie anuntate in cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 21 noiembrie si care va reuni nume importante din Romania, concurenti valorosi si tineri care aspira la o cariera in domeniul relatiilor publice.

Informatii suplimentare aici.

08-11-2019