Libra Internet Bank

Libra Internet Bank, desemnata Banca Anului pe Retail, la Gala Premiilor Revistei "Piata Financiara"

Bucuresti, 07 decembrie 2021: Libra Internet Bank, partenerul prin definitie al mediului de business din Romania, cu specializare in profesii liberale, dezvoltatori imobiliari si agribusiness, reuseste o performanta remarcabila si in domeniul retail, unde devine Banca Anului 2021. Aceasta recunoastere vine in conditiile in care Libra Internet Bank s-a afirmat, in ultimii ani, drept un adevarat trendsetter in domeniul financiar-bancar, cu solutii derivate de fiecare data din nevoile clientilor.

Vocatia bancii pentru inovatie s-a concretizat, de-a lungul timpului, prin lansarea de produse si servicii in premiera pentru piata din Romania, destinate clientilor persoane fizice: contul bancar 100% online, creditul 100% online sau Cardul Radio Guerrilla – primul card bancar co-branded dintre o banca si un post de radio. In 2021, Libra Internet Bank a devenit prima banca din Romania care le plateste biletul de avion romanilor din strainatate care isi cumpara o locuinta in tara printr-un credit ipotecar, in cadrul unei campanii care raspunde in mod direct unei nevoi specifice a acestei categorii de clienti.

Libra Internet Bank

Evenimentul organizat de catre Finmedia si revista "Piata Financiara", aflat la cea de-a 26-a editie, acorda recunoasteri principalilor performeri ai comunitatii financiar-bancare si ai mediului de business din Romania. Libra Internet Bank a fost reprezentata la eveniment de catre Oana Hagiu – Iftode, Director Divizia Professionals&Retail Banking, care a ridicat premiul, in numele bancii.


Publicat pe: 07 Decembrie 2021