Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Cont online

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 4.87% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 70.000 lei
pe maxim 5 ani
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.25% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare

Libra Internet Bank, desemnata Banca Anului pe Retail, la Gala Premiilor Revistei "Piata Financiara"

Bucuresti, 07 decembrie 2021: Libra Internet Bank, partenerul prin definitie al mediului de business din Romania, cu specializare in profesii liberale, dezvoltatori imobiliari si agribusiness, reuseste o performanta remarcabila si in domeniul retail, unde devine Banca Anului 2021. Aceasta recunoastere vine in conditiile in care Libra Internet Bank s-a afirmat, in ultimii ani, drept un adevarat trendsetter in domeniul financiar-bancar, cu solutii derivate de fiecare data din nevoile clientilor.

Vocatia bancii pentru inovatie s-a concretizat, de-a lungul timpului, prin lansarea de produse si servicii in premiera pentru piata din Romania, destinate clientilor persoane fizice: contul bancar 100% online, creditul 100% online sau Cardul Radio Guerrilla – primul card bancar co-branded dintre o banca si un post de radio. In 2021, Libra Internet Bank a devenit prima banca din Romania care le plateste biletul de avion romanilor din strainatate care isi cumpara o locuinta in tara printr-un credit ipotecar, in cadrul unei campanii care raspunde in mod direct unei nevoi specifice a acestei categorii de clienti.

Libra Internet Bank

Evenimentul organizat de catre Finmedia si revista "Piata Financiara", aflat la cea de-a 26-a editie, acorda recunoasteri principalilor performeri ai comunitatii financiar-bancare si ai mediului de business din Romania. Libra Internet Bank a fost reprezentata la eveniment de catre Oana Hagiu – Iftode, Director Divizia Professionals&Retail Banking, care a ridicat premiul, in numele bancii.

07-12-2021

Cu ce te mai
putem ajuta?