Libra Internet Bank

Libra Bank a castigat premiul pentru cea mai activa banca pe segmentul IMM-urilor

In data de 14 decembrie a avut loc Gala Premiilor Templus in cadrul evenimentului "Solutii de finantari, produse si servicii pentru IMM", eveniment la care au participat principalii reprezentanti din domeniul financiar - bancar alaturi de micii intreprinzatori. Cu acest prilej au fost acordate o serie de premii pentru a recompensa activitatea desfasurata de banci in anul 2006, pentru a veni in intampinarea nevoilor financiare ale IMM-urilor.

Libra Bank a fost desemnata drept "cea mai activa banca pe segmentul IMM-urilor". Premiul a fost inmanat de catre Radu Gratian Ghetea, presedintele Asociatiei Romane a Bancilor. Libra Bank a fost reprezentata de Emil Bituleanu, Vicepresedinte, care a tinut si o scurta prezentare a rezultatelor si activitatilor desfasurate de banca in acest an pentru IMM-uri.

La eveniment au fost prezente personalitati marcante din domeniu: Varujan Vosganian - Ministrul Industriilor si Comertului, Mugur Stet - purtator de cuvant al BNR, Aurel Saramet - Presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Bogdan Baltazar - consultant financiar si alti reprezentanti din zona buget-finante din Parlamentul Romaniei.

Premiul primit de Libra Bank marcheaza recunoasterea rezultatelor si reputatiei bancii in sectorul IMM-urilor si mai ales reprezinta confirmarea faptului ca eforturile desfasurate in ultimul an si jumatate de catre Libra Bank in directia IMM-urilor au venit in intampinarea nevoilor financiare ale acestora.

Competitia in domeniu a fost una foarte puternica, LIBRA BANK fiind nominalizata pentru acest premiu alaturi de alte nume importante din sistemul bancar romanesc, cum sunt BRD, BCR, Raiffeisen si altii.


Publicat pe: 14 Decembrie 2006