Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.79% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Libra Bank a castigat premiul pentru cea mai activa banca pe segmentul IMM-urilor

In data de 14 decembrie a avut loc Gala Premiilor Templus in cadrul evenimentului "Solutii de finantari, produse si servicii pentru IMM", eveniment la care au participat principalii reprezentanti din domeniul financiar - bancar alaturi de micii intreprinzatori. Cu acest prilej au fost acordate o serie de premii pentru a recompensa activitatea desfasurata de banci in anul 2006, pentru a veni in intampinarea nevoilor financiare ale IMM-urilor.

Libra Bank a fost desemnata drept "cea mai activa banca pe segmentul IMM-urilor". Premiul a fost inmanat de catre Radu Gratian Ghetea, presedintele Asociatiei Romane a Bancilor. Libra Bank a fost reprezentata de Emil Bituleanu, Vicepresedinte, care a tinut si o scurta prezentare a rezultatelor si activitatilor desfasurate de banca in acest an pentru IMM-uri.

La eveniment au fost prezente personalitati marcante din domeniu: Varujan Vosganian - Ministrul Industriilor si Comertului, Mugur Stet - purtator de cuvant al BNR, Aurel Saramet - Presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Bogdan Baltazar - consultant financiar si alti reprezentanti din zona buget-finante din Parlamentul Romaniei.

Premiul primit de Libra Bank marcheaza recunoasterea rezultatelor si reputatiei bancii in sectorul IMM-urilor si mai ales reprezinta confirmarea faptului ca eforturile desfasurate in ultimul an si jumatate de catre Libra Bank in directia IMM-urilor au venit in intampinarea nevoilor financiare ale acestora.

Competitia in domeniu a fost una foarte puternica, LIBRA BANK fiind nominalizata pentru acest premiu alaturi de alte nume importante din sistemul bancar romanesc, cum sunt BRD, BCR, Raiffeisen si altii.

14-12-2006