Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.79% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

Libra Bank - castigatoare al doilea an consecutiv in cadrul Galei Medica

Luni, 17 mai 2010 au fost acordate premiile in cadrul celei de-a doua editii a Galei Medica, organizate de Colegiul Medicilor din Romania. Pentru a doua oara consecutiv eforturile depuse de Libra Bank pentru a veni in intampinarea comunitatii medicale cu pachete personalizate au fost recunoscute public, prin acordarea Premiului pentru “Cea mai buna initiativa in domeniul bancar pentru medici”.

Recunoasterea primita din partea Colegiului Medicilor din Romania in cadrul Galei Medica vizeaza Programul de Training Libra Bank adresat studentilor la medicina.

“Programul de training pe care l-am dezvoltat pe parcursul anului 2009 a reunit peste 200 de studenti la medicina si a reprezentat un pas important pe care Libra Bank l-a facut pentru a se apropia de viitorii medici, oferindu-le informatii valoroase care sa-i ajute sa-si clarifice nelamuririle cu privire la produsele financiare care le pot fi de folos in viitoarea lor cariera. Astfel, Libra Bank isi confirma pozitia de partener al comunitatii medicale prin oferirea de produse si servicii personalizate, inovative si perfect adaptate nevoilor acestora.” a afirmat Alina Papa, Director Divizia de Marketing, in cadrul Libra Bank .

Aflata la a doua editie, Gala Medica isi propune sa reprezinte un reper important al lumii medicale, onorand cele mai bune initiative care vizeaza domeniul medical.

Programul de Training Financiar pentru studentii la medicina, derulat pe parcursul anului 2009, a fost structurat in 3 mari capitole:

 • 1. Finantarea – Un ajutor sau o problema?
 • 2. Cum avem grija de economiile noastre?
 • 3. Cardul – O necesitate

Participantilor li s-au evidentiat, intr-o forma cat mai clara si mai prietenoasa, principalele tipuri de produse de finantare si economisire si li s-au prezentat avantajele folosirii lor. Sesiunile programului s-au finalizat printr-o runda de intrebari si raspunsuri.

Printre alte distinctii primite de Libra Bank se numara: Premiul Galei Medica pentru Cel mai bun produs de finantare pentru medici in 2009; Premiul „Cea mai importanta banca comerciala pentru sistemul sanitar”, cu prilejul Galei Premiilor de Excelenta medic.ro (2005); Premiul „Cea mai activa banca pentru IMM” la Gala Premiilor Templus (2006) si, la editia din decembrie 2007 a aceleiasi Gale, „Premiul de excelenta – Banca Profesiilor Liberale 2007”. In noiembrie 2008, Libra Bank a primit premiul „Cele mai bune produse bancare inovative” in cadrul BBW Financial Awards for Excellence.

Libra Bank ofera pachete de servicii si produse speciale destinate medicilor din anul 2004.

18-05-2010