Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare

Libra Bank – premiata in cadrul Galei e-Finance

Libra Bank a fost recent onorata in cadrul cele de-a opta editii a Galei e-Finance cu premiul la categoria e-Products pentru produsul Acces Investigator. Libra Bank aduce astfel in atentia clientilor un produs inovativ al carui principal beneficiu este reprezentat de posibilitatea investigarii online, in timp real, a situatiei financiare a partenerilor lor de afaceri, ajutand astfel clientii sa poata lua decizii de business mai sigure. Platforma online pe care este dezvoltat acest produs le permite clientilor ca, prin simpla introducere a Codului Unic de Inregistrare sau a Codului de Identificare Fiscala al unei companii, sa aiba acces instant la informatii relevante despre starea si actionariatul societatii analizate, incidentele la plata, indicatorii financiari, precum si alte date utile.

Libra Bank este prima banca din Romania care lanseaza un produs de investigare economico-financiara si juridica destinat companiilor, consolidat pe o platforma online sigura si performanta si accesibil instant. Suntem onorati ca eforturile noastre de a inova constant sunt recunoscute in cadrul galei e-Finance, eveniment ce premiaza excelenta din domeniile financiar-bancar si IT&C. Cu siguranta vom continua sa dezvoltam produse inovative si sa venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii bancare eficiente. ” Emil Bituleanu, Presedinte Libra Bank

„Prin acordarea acestui premiu la categoria e-Products pentru optiunea Acces Investigator lansata in 2010, recunoastem inovatia la nivel de produs a Libra Bank precum si contributia bancii la dezvoltarea mediului de business local.” Alina Alexandru, Deputy Director Finmedia

Instrumentul Acces Investigator este disponibil tuturor clientilor Libra Bank persoane juridice, care si-au activat serviciul de Internet Banking iar investigarea se poate realiza in timp real, nefiind necesara deplasarea in sucursala. Pentru mai multe informatii accesati www.internetbanking.ro.

Gala Premiilor e-Finance este organizata in fiecare an, din 2003, de catre revista e-Finance. Devenita deja o traditie, gala Premiilor e-Finance reuneste comunitatea oamenilor din domeniile financiar-bancar si al tehnologiei informationale intr-o ceremonie de gala. Premiile anuale ale revistei e-Finance sunt recunoscute si apreciate de specialistii din domeniile IT&C si financiar-bancar din Romania, criteriile redactiei in desemnarea castigatorilor fiind riguroase si echidistante.

08-03-2011
Card Radio Guerrilla

Cu ce te mai
putem ajuta?