Libra Internet Bank

Libra Bank – premiata in cadrul Galei e-Finance

Libra Bank a fost recent onorata in cadrul cele de-a opta editii a Galei e-Finance cu premiul la categoria e-Products pentru produsul Acces Investigator. Libra Bank aduce astfel in atentia clientilor un produs inovativ al carui principal beneficiu este reprezentat de posibilitatea investigarii online, in timp real, a situatiei financiare a partenerilor lor de afaceri, ajutand astfel clientii sa poata lua decizii de business mai sigure. Platforma online pe care este dezvoltat acest produs le permite clientilor ca, prin simpla introducere a Codului Unic de Inregistrare sau a Codului de Identificare Fiscala al unei companii, sa aiba acces instant la informatii relevante despre starea si actionariatul societatii analizate, incidentele la plata, indicatorii financiari, precum si alte date utile.

Libra Bank este prima banca din Romania care lanseaza un produs de investigare economico-financiara si juridica destinat companiilor, consolidat pe o platforma online sigura si performanta si accesibil instant. Suntem onorati ca eforturile noastre de a inova constant sunt recunoscute in cadrul galei e-Finance, eveniment ce premiaza excelenta din domeniile financiar-bancar si IT&C. Cu siguranta vom continua sa dezvoltam produse inovative si sa venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii bancare eficiente. ” Emil Bituleanu, Presedinte Libra Bank

„Prin acordarea acestui premiu la categoria e-Products pentru optiunea Acces Investigator lansata in 2010, recunoastem inovatia la nivel de produs a Libra Bank precum si contributia bancii la dezvoltarea mediului de business local.” Alina Alexandru, Deputy Director Finmedia

Instrumentul Acces Investigator este disponibil tuturor clientilor Libra Bank persoane juridice, care si-au activat serviciul de Internet Banking iar investigarea se poate realiza in timp real, nefiind necesara deplasarea in sucursala. Pentru mai multe informatii accesati www.internetbanking.ro.

Gala Premiilor e-Finance este organizata in fiecare an, din 2003, de catre revista e-Finance. Devenita deja o traditie, gala Premiilor e-Finance reuneste comunitatea oamenilor din domeniile financiar-bancar si al tehnologiei informationale intr-o ceremonie de gala. Premiile anuale ale revistei e-Finance sunt recunoscute si apreciate de specialistii din domeniile IT&C si financiar-bancar din Romania, criteriile redactiei in desemnarea castigatorilor fiind riguroase si echidistante.


Publicat pe: 08 Martie 2011