Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.79% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

LIBRA BANK premiata de Colegiul Medicilor, pentru cel mai bun produs

Cu prilejul primei ediţii a Galei MEDICA, organizată de Colegiul Medicilor din Romania luni, 16 martie 2009, la Teatrul Odeon din Bucureşti, Libra Bank a primit premiul pentru Cel mai bun produs de finanţare pentru medici: Creditele HIPOCRATE.

Aceasta distincţie reprezintă o confirmare a efortului comun şi a parteneriatului dintre Libra Bank şi sectorul medical. Pană in prezent, peste 5.000 de cabinete medicale şi clinici private, laboratoare şi medici au beneficiat de soluţiile specializate de finanţare HIPOCRATE oferite de Libra Bank.

Momentul primirii distincţiei marchează, printr-o coincidenţă fericită, 5 ani de la lansarea de către Libra Bank a primelor produse bancare de pe piaţa romanească destinate medicilor, în anul 2004.

Gala a reunit personalităţi din instituţii medicale, companii, ONG-uri, presa, Ministerul Sănătătii, Comisiile de Sanatate ale Senatului si Camerei Deputaţilor. Colegiul Medicilor din România acordă aceste premii simbolice pentru a sublinia rolul unor oameni, organizaţii si acţiuni cu contribuţie semnificativă la dezvoltarea domeniului medical in Romania.

17-03-2009