Libra Internet Bank

LIBRA BANK premiata de Colegiul Medicilor, pentru cel mai bun produs

Cu prilejul primei ediţii a Galei MEDICA, organizată de Colegiul Medicilor din Romania luni, 16 martie 2009, la Teatrul Odeon din Bucureşti, Libra Bank a primit premiul pentru Cel mai bun produs de finanţare pentru medici: Creditele HIPOCRATE.

Aceasta distincţie reprezintă o confirmare a efortului comun şi a parteneriatului dintre Libra Bank şi sectorul medical. Pană in prezent, peste 5.000 de cabinete medicale şi clinici private, laboratoare şi medici au beneficiat de soluţiile specializate de finanţare HIPOCRATE oferite de Libra Bank.

Momentul primirii distincţiei marchează, printr-o coincidenţă fericită, 5 ani de la lansarea de către Libra Bank a primelor produse bancare de pe piaţa romanească destinate medicilor, în anul 2004.

Gala a reunit personalităţi din instituţii medicale, companii, ONG-uri, presa, Ministerul Sănătătii, Comisiile de Sanatate ale Senatului si Camerei Deputaţilor. Colegiul Medicilor din România acordă aceste premii simbolice pentru a sublinia rolul unor oameni, organizaţii si acţiuni cu contribuţie semnificativă la dezvoltarea domeniului medical in Romania.


Publicat pe: 17 Martie 2009