Libra Internet Bank

Incepe Libra Energize, cea mai iubita competitie sportiva dedicata exclusiv angajatilor

Sambata, 31 martie, se da startul competitiei Libra Energize. 10% dintre angajatii LIBRA INTERNET BANK se vor intrece la Semimaratonul Brasovului, care va marca inceputul celei de-a 7-a editii.

In competitie s-au inscris 15 echipe, total 60 de persoane, insa doar 11 echipe se vor califica.

In continuarea probei de la semimaratorul Brasov, concursul va avea urmatorul CALENDAR:

• 5 – 6 Mai: EcoMarathon Moeciu si escalada pe stanca
Prima proba presupune cursa montana de 42 km sau 14 km, la alegera fiecarui participant.

• 7 – 10 Iunie: Weekend in Apuseni.
Weekend-ul va contine 2 probe, cea din 8 iunie de alergare montana si 9 iunie de Adventure Race (ateliere ce includ, spre ex: catarari, rapel, canyoning).

• 23– 24 Iunie: Weekend in baza sportiva Izvorani.
Vor fi 5 probe, dintre care in 23 iunie - Triathlon custom made (inot 300 m liber si 150 m pluta, alergare 400 m x 4; MTB aproximativ 25 km) si 24 iunie - Crossfit si Caiac.

• 29 septembrie – 1 octombrie: Finala Moldoveneasca.
Este un eveniment in premiera pentru energizeri, prin extinderea probelor in afara tarii, de data aceasta in Republica Moldova. Banca oferta o ocazie unica angajatilor inscrisi in competitie, de a sarbatori Centenarul Marii Uniri prin participarea la Maratonul Chisinau.

Libra Energize este un program dedicat exclusiv angajatilor Libra Internet Bank si este cea mai asteptata competitie a anului. Peste 10% dintre angajatii bancii s-au mobilizat pentru a participa la program, iar de-a lungul celor 6 editii, au participat peste 300 de angajati.


Publicat pe: 28 Martie 2018