Libra Internet Bank

Incepand cu luna aprilie, practicienii in insolventa pot accesa o serie de gratuitati la conturile curente deschise la Libra Internet Bank

Libra Internet Bank vine in sprijinul birourilor practicienilor in insolventa si a societatilor pe care le administreaza, cu o oferta speciala la deschiderea de cont curent.

Birourile practicienilor in insolventa care isi deschid un cont la Libra Internet Bank vor beneficia de zero comision pentru deschiderea si administrarea contului curent, precum si zero comisioane pentru incasarile si platile in lei, derulate prin intermediul serviciului Internet Banking. De asemenea, societatile aflate in insolventa/lichidare judiciara vor beneficia de zero comision la deschiderea de cont curent.

Oferta este valabila pe o perioada de 6 luni, in intervalul 1 aprilie - 30 septembrie 2015.

In prezent, banca ofera cateva beneficii majore apreciate de practicienii in insolventa, precum: documentatia redusa la deschiderea de cont pentru societatile aflate in insolventa/lichidare judiciara; disponibilitatea de a deschide conturile la sediul societatii, precum si dobanzi speciale la constituirea depozitelor.

Detalii despre oferta, dar si despre solutiile financiare adresate birourilor practicienilor in insolventa se pot obtine aici.


Publicat pe: 31 Martie 2015