Libra Internet Bank

Fermierii primesc in doar cateva zile credite pentru legumicultura de la Libra Internet Bank

Bucuresti, 5 iunie: Libra Internet Bank si-a extins portofoliul de produse pentru fermieri si a introdus in oferta Creditul pentru legumicultori, cea mai rapida si flexibila solutie de finantare pentru fermieri, cultivatori de legume, care pot primii banii in cont in doar cateva zile.

Cu aceasta ocazie, specialistii agribusiness ai bancii vor sustine un workshop pe tema „Bani pentru agricultura”, in data de 5 iunie, in intervalul orar 15:30 – 17:00, Sala Forum din cadrul targului Agriplanta, desfasurat zilele acestea in Fundulea, judetul Calarasi.

Cel mai nou produs al bancii este destinat legumicultorilor si poate fi folosit fie pentru sustinerea activitatii de zi cu zi, fie pentru realizarea de investitii sau refinantarea altor credite curente, avand scopul de a largi accesul fermierilor la creditare si de a-i sprijini in dezvoltarea fermelor lor.

Prin contractarea unui credit pentru legumicultori, fermierii pot accesa pana la 100.000 lei, aducand garantii simple, precum ipoteca mobiliara pe recolta viitoare.

Fermierii pot utiliza creditul prin plati sau retrageri de numerar, in limita sumei aprobate, iar perioada creditarii poate fi extinsa pana la 3 ani, cu posibilitate de prelungire.

Creditul se aproba foarte rapid, documentatia solicitata este minima, iar fermierii pot alege planul de plata adaptat sezonalitatii din agricultura, cu rate doar la recolta.

Mizand pe rapiditate si intelegand nevoile de finantare ale fermierilor, Libra Internet Bank a lansat, de-a lungul timpului, produse de creditare pentru fermieri, competitive pe piata. In prezent, banca are in portofoliu credite pentru fermieri pentru activitatea curenta, investitii, achizitii de terenuri, inputuri si legumicultura.

Detalii suplimentare se pot obtine la www.librabank.ro/Agricultura sau la numarul de telefon 08 008 55555.


Publicat pe: 05 Iunie 2015