Libra Internet Bank

Din 18 ianuarie, cardurile business Libra Internet Bank pot fi inrolate in Apple Pay

Bucuresti, 18 ianuarie 2022: Libra Internet Bank, una dintre bancile cu cea mai mare dinamica in ultimii ani, le aduce si clientilor sai persoane juridice, incepand de astazi, Apple Pay - o modalitate de plata simpla si comoda, prin care clientii pot folosi facilitatile unui iPhone pentru realizarea tranzactiilor intr-un mod sigur, fara a mai fi nevoiti sa prezinte sau sa inmaneze cardul la efectuarea unei plati la POS.

Pentru a efectua o plata contactless, clientii trebuie doar sa isi apropie dispozitivul iPhone sau Apple Watch de un terminal de plata. Fiecare achizitie Apple Pay este securizata, fiind autentificata cu Face ID, Touch ID sau codul de acces al dispozitivului, precum si cu un cod dinamic, unic de securitate. Apple Pay este acceptat in magazine alimentare, farmacii, taxiuri, restaurante, cafenele, magazine de retail si multe alte locuri.

Clientii pot utiliza, de asemenea, Apple Pay pe iPhone, iPad si Mac pentru a face achizitii simplu si rapid in aplicatii sau pe pagini web, in Safari, fara sa fie nevoie sa-si creeze conturi sau sa introduca in mod repetat informatii despre datele de livrare si facturare. Apple Pay face mai usoara plata pentru livrarile de mancare sau de cumparaturi alimentare, cumparaturi online, transport si parcare, printre altele. Apple Pay poate fi folosit si pentru a efectua plati in aplicatii de pe Apple Watch.

Securitatea si confidentialitatea sunt fundamentale pentru Apple Pay. Atunci cand clientii folosesc un card de credit sau de debit cu Apple Pay, numerele cardurilor nu sunt stocate pe dispozitiv si nici pe serverele Apple. In schimb, este atribuit un Numar unic de Cont al Dispozitivului, criptat si stocat in siguranta in Secure Element, un cip certificat, standard pentru industrie, conceput pentru a stoca informatiile de plata in siguranta pe dispozitiv.

Apple Pay este usor de configurat. Pe iPhone, doar deschideti aplicatia Wallet, atingeti + si urmati pasii pentru a adauga carduri Visa business emise de Libra Internet Bank. Odata ce un client adauga un card in iPhone, Apple Watch, iPad si Mac, poate incepe imediat sa utilizeze Apple Pay pe acel dispozitiv. Clientii vor primi in continuare beneficiile oferite de cardurile Visa emise de Libra Internet Bank.

Pentru mai multe informatii despre Apple Pay, accesati: www.apple.com/ro/apple-pay/. Pentru mai multe informatii despre Libra Internet Bank, vizitati www.librabank.ro/ApplePay.

Libra Internet Bank, membra a grupului american de investitii New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice banci din Romania in ultimii ani, fiind specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari si agribusiness-ul. Banca acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 18 Ianuarie 2022