Libra Internet Bank

Creditul ipotecar Libra pentru romanii din diaspora – in topul produselor digitale din Romania

Bucuresti, 09 februarie 2022: Creditul ipotecar pentru romanii din diaspora, produsul digital prin care Libra Internet Bank raspunde direct cererii importante de locuinte in Romania venite din partea romanilor care lucreaza in strainatate, primeste premiul categoriei eProducts, in cadrul Galei Premiilor eFinance 2022.

Acest produs inovator asigura fluxuri 100% online de deschidere a contului aferent creditului si de aplicare pentru credit, iar schimbul de documente se realizeaza, de asemenea, exclusiv online. Semnarea contractului de credit este singurul drum pe care aplicantii trebuie sa il faca in Romania, iar banca raspunde direct acestei nevoi, printr-o campanie unica in Romania, prin care le plateste biletul de avion celor care isi cumpara o locuinta in tara prin acest credit ipotecar.

Gala Premiilor eFinance este organizata de catre Finmedia si se gaseste la cea de-a XIX-a editie. Anual, in cadrul acestei gale, sunt recunoscute cele mai reusite si inovatoare proiecte ale anului precedent din finante-banci si IT&C. Libra Internet Bank a fost reprezentata la eveniment de catre Octavian Hera, Director Marketing, care a ridicat premiul, in numele bancii.


Publicat pe: 09 Februarie 2022