Libra Internet Bank

Cardul Bancar Radio Guerrilla – 1 an de la lansare, 2 saptamani de promotie

Bucuresti, 27 mai 2021 - In urma cu un an, din povestea unei intalniri dintre o banca si un post de radio a rezultat o premiera absoluta pentru piata de carduri din Romania: Libra Internet Bank si Radio Guerrilla lansau Cardul Bancar Radio Guerrilla, un produs co-branded, Premium, emis sub sigla Mastercard.

De aceea, in perioada 24 mai - 7 iunie 2021, toti cei care vor comanda Cardul Bancar Radio Guerrilla vor primi 50 lei direct pe card pentru a se bucura de experienta unica de utilizare a a acestui card. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici: https://www.librabank.ro/50leipecard.

Cardul Bancar Radio Guerrilla continua sa fie un produs altfel, care se diferentiaza atat prin avantajele oferite clientilor, cat si prin publicul caruia i se adreseaza. In ultimele 12 luni, numarul de Avanposturi Radio Guerrilla, acolo unde clientii primesc 10% reduceri instant daca platesc cu Cardul Radio Guerrilla, a trecut de 500, de 5 ori mai mult fata de momentul lansarii cardului. Totodata, valoarea medie a discount-urilor acordate pentru fiecare Card Bancar Radio Guerrilla a fost de aproximativ 180 de lei, ritmul de comanda si de utilizare a cardului fiind in crestere.

Pe langa reducerile in Avanposturi (selectie de furnizori de bunuri si servicii care au "un certificat de calitate" dat de comunitatea Radio Guerrilla), Cardul Radio Guerrilla le ofera posesorilor beneficii precum trei retrageri gratuite pe luna de la orice bancomat din lume, acces gratuit in lounge-ul Mastercard din Aeroportul International Henri Coanda sau asigurare gratuita de calatorie in strainatate. In plus, produsul ofera si beneficiile specifice unui card Mastercard Gold.

Cardul Bancar Radio Guerrilla poate fi comandat in doar cateva minute, atat online, la deschiderea unui cont online sau din aplicatia Libra Journey (disponibila in App Store si Google Play), cat si in oricare dintre sucursalele Libra Internet Bank, fiind disponibil in doua variante de design: Roz sau Camuflaj.


Publicat pe: 27 Mai 2021