Libra Internet Bank

Cardul Avanpost a fost desemnat cel mai bun card de debit din România!

București, 26 octombrie 2022: Libra Internet Bank a primit premiul BEST DEBIT CARD pentru cardul Avanpost, în cadrul celei de-a 22-a ediții a Galei “Financial Leaders Hall of Fame Awards”. Recunoașterea vine pe fondul experienței de utilizare unice pe care cardurile Avanpost o asigură posesorilor, prin cashback-ul instant de 10% acordat pentru cumpărăturile realizate în rețeaua de aproape 600 de Avanposturi Radio Guerrilla și prin cele 3 retrageri gratuite de la orice ATM din lume, în fiecare lună.

Libra Internet Bank

În 2022, strategia de carduri a Libra Internet Bank a devenit “get a card to use a card”, implicând oferirea de produse premium cu cele mai mici taxe și comisioane (sau chiar 0, în cazul produsului Avanpost Free). Noua direcție a presus un upgrade al beneficiilor și un downgrade al comisioanelor și s-a concretizat, în această primăvară, prin simplificarea ofertei de carduri pentru persoane fizice și lansarea noilor carduri de debit Avanpost, premiate aseară.

Evenimentul Financial Leaders' Hall of Fame Awards Gala este organizat anual de către Business Arena Magazine și reunește performeri din domeniul financiar-bancar, din sport și din mediul de business. Banca a fost reprezentată la eveniment de către Diana Mărăcineanu - Director Divizia Carduri.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, proiectele rezidențiale și agribusiness-ul. Banca acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.


Publicat pe: 26 Octombrie 2022