Libra Internet Bank

Campania "Credit ca in filme" si-a desemnat cei noua castigatori!

Bucuresti, 10 februarie 2021: Asteptarea a luat sfarsit pentru clientii participanti la campania "Credit ca in filme", cu premii in valoare totala de 19,000 euro. Campania s-a adresat clientilor care, in perioada 1 octombrie – 10 decembrie 2020, au aplicat pentru un credit ipotecar de la Libra Internet Bank, pe care l-au semnat pana la 31 ianuarie 2021.

In data de 8 februarie 2021, incepand cu ora 13:00, a avut loc tragerea la sorti pentru desemnarea celor noua castigatori ai acestei campanii, extragerea fiind organizata online. Toti clientii eligibili conform Regulamentului "Credit ca in filme" au fost invitati sa urmareasca live tragerea la sorti, prin intermediul platformei Teams.

Pentru o experienta interesanta si personalizata, castigatorii premiilor 1 si 2 au avut posibilitatea sa aleaga una dintre variantele puse la dispozitie prin regulamentul campaniei. Astfel, castigatorul premiului 1 a putut alege intre un pachet de electrocasnice premium, un abonament la servicii de securitate sau un arhitect care sa se ocupe cu decorarea casei plus un voucher pentru mobila.

De asemenea, castigatorii premiului 2 au avut la dispozitie cateva variante inedite de premii, dintre care amintim abonamentul medical pe toata durata creditului, pick-up-ul, costumul si rochia de designer, tabloul creat de un artist contemporan sau parfumul personalizat.

Ne bucuram sa anuntam mai jos lista castigatorilor:

  • Premiul 1 (1 castigator), in valoare maxima de 6,000 euro: Mihaela Cretu (a ales varianta arhitect plus voucher pentru mobila)
  • Premiul 2 (3 castigatori), in valoare maxima de 3,500 euro/premiu: Cornel Predescu (a ales un pick-up), Roland-Iohan Rotbosean Lospa (a ales un pick-up), Alexandra-Silvia Selejean (a ales abonamentul medical pe durata creditului)
  • Premiul 3 (5 castigatori a cate unui aspirator robot in valoare de 500 euro): Corina-Maria Stoian, Iulius-Germin Petcu, Mihai Guli, Daniel Sandu, Monica-Maria Mituta

Felicitam toti castigatorii si le multumim ca au ales creditul ipotecar de la Libra Internet Bank!


Publicat pe: 10 Februarie 2021