Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Cont online

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.52% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision
acordare / administrare

Credit de consum de pana la 30.000 lei
fara sa mergi la banca
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.10% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare

CEC BANK si LIBRA INTERNET BANK finanteaza Grupul Maurer cu 136 MIL RON

Bucuresti, 11 octombrie 2021: CEC Bank finanteaza compania Maurer Imobiliare Constanta, iar Libra Internet Bank finanteaza Maurer Panoramic Cluj si Maurer Imobiliare Mures. Compania urmeaza sa acceseze banii imediat, iar sumele vor fi folosite pentru sustinerea strategiei de dezvoltare si expansiune a grupului.

Maurer Imobiliare reprezinta un nume cu rezonanta pe piata imobiliara din Romania, fiind una dintre cele mai mari companii in domeniu, care a reusit sa livreze mii de locuinte in 15 ani de activitate. Valorile care stau la baza acestei companii o ajuta sa creasca pe zi ce trece, sa capete amploare si sa-si consolideze tot mai bine statutul pe care si l-a conturat pe piața de profil.

Cu o dezvoltare extrem de dinamica, dezvoltatorul imobiliar brasovean se apropie de numarul de 10.000 de apartamente, o cifra care cumuleaza vanzarile de apartamente din cadrul proiectelor imobiliare din tara aflate sub semnatura acestui dezvoltator.

Petrut Pricop, CEO Maurer Grup: "De mai bine de 12 ani fac parte, cu mandrie, din cadrul acestui proiect de anvergura si, alaturi de domnul Simon Maurer, conturam in continuare planuri marete de dezvoltare a companiei. Multumim partenerilor nostri pentru increderea pe care ne-o ofera. Asa adaugam o noua fila in povestea uneia dintre cele mai de succes afaceri din Romania, o afacere care permite accesul la un standard de locuire moderna si un mix complex de servicii pentru un spectru larg de clienti. Ne axam pe programe de eficienta energetica si energie verde, managementul deseurilor si protectia mediului. Cautam sa devenim tot mai buni in ceea ce facem, sa fim in permanenta ancorati in tot ceea ce este nou la nivel de constructii si sa implementam cat mai multe idei inovatoare care pot aduce un plus de valoare proiectelor imobiliare pe care le derulam. Dovada acestui fapt sunt "Apartamentele multifunctionale", structura noua si unica de apartamente, care integreaza conceptul inovator RoomInnovation si prin care un apartament isi schimba functionalitatea si isi dubleaza, practic, suprafata."

Adela Antone, COO Maurer Grup: "Incercam sa privim dincolo de cladirile pe care le construim, iar legaturile cu clientii nostri sa devina tot mai puternice chiar si dupa momentul receptionarii apartamentelor lor. Ne focusam toata atentia catre viata din cartierele pe care le-am dezvoltat, catre oamenii care insufletesc aceste cladiri, catre conceptul de "comunitate". Toate aceste lucruri ne diferentiaza in piata si ne ajuta sa fim alegerea corecta pentru cei care vor sa faca parte din familia Maurer. Multumim, CEC Bank si Libra Internet Bank, pentru intarirea parteneriatelor deja existente."

Laura Daniela Mihai, Director Clienți Mari CEC Bank: "In conditiile in care putin peste 86% din fondul locativ din Romania este reprezentat de locuinte mai vechi de 20 de ani, proiecte precum cele desfasurate de Maurer Imobiliare contribuie la reinnoirea portofoliului rezidential, raspunzand cererii din piata pentru locuinte moderne si eficiente energetic. Suntem parteneri ai Maurer Imobiliare, un dezvoltator de incredere in Romania, incepand din 2020. Prin acest parteneriat, CEC Bank sprijina atat finantarea lucrarilor de constructie, cat si clientii care doresc sa achizitioneze apartamente - prin credite ipotecare avantajoase."

Sorin Cerbu, Director Large Corporate, Libra Internet Bank: "Prin finalizarea acestor doua proiecte, suntem bucurosi sa contribuim la dezvoltarea sustenabila a doua orașe importante: Cluj-Napoca si Targu Mures. Totodata, prin aceste finantari acordate catre Maurer Grup, ne consolidam parteneriatul cu unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara autohtona. Ramanem partenerul prin definitie al dezvoltatorilor imobiliari din Romania."

11-10-2021
Card Radio Guerrilla

Cu ce te mai
putem ajuta?