Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.43% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.00% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare

Bancherul Anului 2020 in Romania este CEO-ul Libra Internet Bank

Bucuresti, 08 decembrie 2020: Emil Bituleanu fost desemnat Bancherul Anului 2020 in Romania, in cadrul editiei cu numarul 25 a Galei Premiilor Revistei Piata Financiara, devenind primul CEO al unei banci din afara Top 10 care castiga acest premiu, in ultimii 5 ani.

"Este un premiu foarte important atat pentru mine, cat si pentru organizatia pe care o conduc, Libra Internet Bank. Am castigat acest onorant premiu pentru ca am norocul sa lucrez impreuna cu o echipa de oameni exceptionali, foarte inteligenti si cu multa personalitate. Asadar, acest premiu nu este al meu, ci este al nostru", a declarat Emil Bituleanu.

Libra Internet Bank

In 2020, Libra Internet Bank si-a continuat cresterea solida din ultimii ani, bazata pe strategia de nisa, si s-a afirmat drept cea mai activa banca romaneasca in zona fintech-urilor, prin parteneriatele de succes incheiate cu jucatori globali in acest domeniu. Totodata, banca a continuat sa acorde o atentie sporita dezvoltarii propriilor angajati, devenind angajatorul numarul 1 din Romania la categoria banci si institutii financiare, conform platformei Undelucram.ro.

Evenimentul de aseara a fost organizat de catre Finmedia si revista "Piata Financiara" si a acordat recunoasteri principalilor performeri ai comunitatii financiar-bancare si ai mediului de business din Romania.

08-12-2020
Card Radio Guerrilla

Cu ce te mai
putem ajuta?