Libra Internet Bank

Bancherul Anului 2020 in Romania este CEO-ul Libra Internet Bank

Bucuresti, 08 decembrie 2020: Emil Bituleanu fost desemnat Bancherul Anului 2020 in Romania, in cadrul editiei cu numarul 25 a Galei Premiilor Revistei Piata Financiara, devenind primul CEO al unei banci din afara Top 10 care castiga acest premiu, in ultimii 5 ani.

"Este un premiu foarte important atat pentru mine, cat si pentru organizatia pe care o conduc, Libra Internet Bank. Am castigat acest onorant premiu pentru ca am norocul sa lucrez impreuna cu o echipa de oameni exceptionali, foarte inteligenti si cu multa personalitate. Asadar, acest premiu nu este al meu, ci este al nostru", a declarat Emil Bituleanu.

Libra Internet Bank

In 2020, Libra Internet Bank si-a continuat cresterea solida din ultimii ani, bazata pe strategia de nisa, si s-a afirmat drept cea mai activa banca romaneasca in zona fintech-urilor, prin parteneriatele de succes incheiate cu jucatori globali in acest domeniu. Totodata, banca a continuat sa acorde o atentie sporita dezvoltarii propriilor angajati, devenind angajatorul numarul 1 din Romania la categoria banci si institutii financiare, conform platformei Undelucram.ro.

Evenimentul de aseara a fost organizat de catre Finmedia si revista "Piata Financiara" si a acordat recunoasteri principalilor performeri ai comunitatii financiar-bancare si ai mediului de business din Romania.


Publicat pe: 08 Decembrie 2020