Libra Internet Bank

4 workshop-uri gratuite organizate de Libra Internet Bank pentru microintreprinderi privind oportunitatile de finantare cu garantii din fonduri europene

Bucuresti, 29 iunie 2018: Pentru sustinerea antreprenoriatului local, LIBRA INTERNET BANK a inceput o serie de 4 workshop-uri gratuite "Pentru Antreprenorul din tine", pe tema finantarii prin programe de garantare oferite de Fondul European de Investitii (FEI). Evenimentele se adreseaza IMM-urilor cu cifra de afaceri de pana la 2 milioane lei si pana la 9 angajati.

Primul eveniment a fost la Iasi, pe data de 28 iunie si a adunat antreprenori locali din diverse sectoare ale economiei de la agricultura si pana la profesii liberale. In cadrul conferintei s-a discutat despre sustinerea antreprenoriatului si despre avantajele pe care le ofera parteneriatul FEI. Creditele oferite sunt garantate in proportie de pana la 75% de Fondul European de Investitii, in cadrul Programului European pentru Ocuparea Fortei de Munca si Inovare Sociala (EaSi), fara niciun comision de garantare si cu dobanzi reduse comparativ cu cele standard.

Urmatorul eveniment are loc la Timisoara pe data de 5 iulie la Centrul de Afaceri din Timisoara, intre orele 11:00-13:00. Inscrierile se pot face pana pe 4 iulie, pe site-ul bancii. La eveniment sunt deja confirmati peste 30 de antreprenori din Timisoara si Arad.

Ultimele doua evenimente din acest an vor avea loc in Galati in luna septembrie si in Craiova in octombrie.

Elena Ionescu, Director Divizia Fonduri Europene LIBRA INTERNET BANK: “Aceste evenimente sunt importante pentru ca aduc informatii noi si utile mai ales microintreprinderilor care doresc sa-si dezvolte afacerea si au nevoie de finantare, dar nu au garantii suficiente. Participantii au ocazia sa cunoasca detalii despre cateva povesti de succes ale clientilor care au beneficiat de credite EaSi, din diverse domenii de activitate.”

Pentru evenimentul din Timisoara va puteti inscrie pe pagina Libra Internet Bank prin completarea formularului de aici.

LIBRA INTERNET BANK este una dintre cele mai dinamice banci din Romania si a fost desemnata, in acest an, "Cea mai inovatoare banca", in cadrul a trei evenimente de prestigiu din industria bancara. Cu o cota de piata de peste 1% si o retea de 50 de sucursale, LIBRA INTERNET BANK si-a dedicat dezvoltarea in principal clientilor din zona Profesii Liberale, IMM, Real Estate si Agribusiness, precum si pe zona digitala pentru persoane fizice.


Publicat pe: 29 Iunie 2018