Libra Internet Bank

“Mămăliga de Aur” a fost cel mai savurat eveniment la Târgul Agriculturii Românești

Prima ediție a competiției “Mămăliga de Aur”, organizată de Libra Internet Bank la FarmConect România, a fost cel mai de succes eveniment al târgului organizat de Forumul APPR în Slobozia, județul Ialomița.

Mare premiu a fost câștigat de Bogdan Sitaru, un fermier din Ialomița, care a dezvăluit secretul care i-a adus “Mămăliga de Aur”: tehnica. “Trebuie să învârți atât cât trebuie, atunci când trebuie”, a spus Bogdan Sitaru, care e hotărât să-și apere trofeul la viitoare ediție a competiției.

Jurizarea concursului a fost asigurată de Chef Nicolai Tand, care i-a ajutat cu sfaturi pe toți participanții, iar la final, a explicat ce a făcut diferența: “Textura mămăligii a fost esențială, totul era fiert foarte bine și fără cocoloașe, iar asta s-a văzut când mămăliga a fost servită cu tocană de porc, smântână și brânză”.

Un concept creat de Libra Internet Bank, “Mămăliga de Aur” are ca obiectiv premierea fermierului care gătește cea mai gustoasă mămăligă, folosind propriul mălai și doar ingrediente de bază: apă, ulei și sare.

Agribusiness-ul face parte din strategia de nișă a Libra Internet Bank în 2012, iar finanțările oferite fermierilor sunt destinate, printre altele, achiziției de terenuri agricole, utilajelor, inputurilor agricole sau instalării unor sisteme de irigații. Unul dintre cele mai apreciate produse de către fermieri este creditul HOTAR, prin care aceștia pot garanta cu un teren agricol și decid destinația investiției. Perioada de rambursare a creditului HOTAR este de 180 de luni.

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank a fost înființată în 1996 în București. Banca s-a specializat în oferirea de produse și servicii dedicate Profesiilor liberale și companiilor din Real Estate și Agribusiness. Unul dintre liderii digitalizării în bankingul din România, Libra Internet Bank este, de asemenea, partenerul celor mai importante fintech-uri internaționale prezente în țară. Libra Internet Bank are o rețea de 55 de sucursale și a fost desemnată, în ultimii trei ani, cel mai bun angajator din România în domeniul financiar-bancar.


Publicat pe: 19 Septembrie 2023