Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.25% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 3.37% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Status Keycard functioneaza acum cu dispozitive mobile Android

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


26.06.2020 - Status Keycard functioneaza acum cu smartphone-urile Android pentru a face aplicatiile mobile mai sigure.

Status, compania de mesagerie bazata pe Ethereum, a extins gama de utilizari pentru Keycardul sau, un portofel hardware anuntat pentru prima data in februarie 2019. Acum functioneaza cu dispozitivele mobile Android folosind aceeasi tehnologie de securitate ca cea gasita in cardurile de credit moderne.

De asemenea, permite unui utilizator sa autorizeze atat cheltuirea monedelor digitale fie online, fie folosind un dispozitiv de vanzare si, cu aceasta noua functionalitate, actioneaza ca o forma de autentificare cu doi factori (2FA) pentru conectarea in aplicatii precum Status aplicatia de mesagerie si portofelul Ethereum.

"Daca sunteti un utilizator de Status obisnuit fara un Keycard, cheile private sunt in telefonul dvs. mobil", a declarat pentru CoinDesk Guy-Louis Grau, managerul de produse pentru Keycard. "Unii utilizatori doresc sa aiba cheile private in afara oricarui dispozitiv conectat."

Cheile private de pe card sunt protejate suplimentar de un cod PIN, astfel incat daca cineva a furat sau ar gasi cardul cheie al unei persoane, nu ar putea accesa fondurile pe care le controleaza. In cazul in care un utilizator si-a pierdut Keycard-ul, ar putea restabili portofelul folosind fraza mnemonica, cu conditia sa o fi urmarit.

Keycard-ul va functiona acum cu aplicatia Android Status. Grau a spus ca ar trebui sa functioneze foarte curand si cu aplicatia Status iOS. Dispozitivul se vinde cu 28 USD.

Plati

Acestea fiind spuse, un dispozitiv mobil nu este esential pentru utilizarea Keycardului. La un sistem de punct de vanzare, de exemplu, un utilizator ar putea atinge pur si simplu Keycard-ul sau si apoi sa introduca codul PIN pe dispozitivul magazinului, ceea ce ar aproba tranzactia. Nu este nevoie sa se atinga telefonul.

Sursa: https://www.coindesk.com/status-keycard-now-works-with-android-mobile-devices

26-06-2020

Cu ce te mai
putem ajuta?