Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.97% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.25% pentru
un depozit pe
12 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Rezerva Federala experimenteaza un dolar digital

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


19.08.2020 - Rezerva Federala din SUA investigheaza in mod activ tehnologiile ledger distribuit si modul in care acestea ar putea fi utilizate pentru digitalizarea dolarului.

Guvernatorul Consiliului Rezervei Federale, Lael Brainard, a declarat ca banca centrala a Statelor Unite a testat DLT in ultimii cativa ani pentru a studia ce ar putea face o moneda digitala pentru ecosistemul de plati, politica monetara, stabilitatea financiara si sectorul bancar.

"Avand in vedere aceste aspecte importante, Rezerva Federala este activa in efectuarea cercetarilor si experimentarilor legate de tehnologiile de ledger distribuit si cazurile potentiale de utilizare a monedelor digitale", a declarat Brainard, joi, la Orele Biroului de Inovare ale Bancii Rezervei Federale din San Francisco.

Brainard a mentionat pandemia COVID-19 in curs de desfasurare ca o problema care a intarit nevoia de "acces imediat si de incredere la fonduri", observand ca beneficiarii fondurilor de stimulare de urgenta le-au cheltuit rapid, indicand ca au nevoie urgenta de acces.

"Criza COVID-19 este o reamintire dramatica a importantei unei infrastructuri de plati rezistente si de incredere, care este accesibila tuturor americanilor", a spus ea. "A fost remarcabil faptul ca, dupa o reducere accentuata a cheltuielilor la inceputul crizei COVID-19, multe gospodarii si-au marit cheltuielile incepand din ziua in care au primit plati de ajutor de urgenta."

Ideea unui dolar digital ca instrument de distribuire a fondurilor de stimulare de urgenta nu este noua. Congresul studia aceasta idee inca din martie. Cu toate acestea, nu s-au facut eforturi publice concrete pentru a crea o moneda digitala a bancii centrale bazata pe blockchain in S.U.A.

Sursa: https://www.coindesk.com/the-federal-reserve-is-experimenting-with-a-digital-dollar

19-08-2020
Credit ipotecar

Cu ce te mai
putem ajuta?