Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.80% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 3.75% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Procesatorul de plati Stripe lanseaza un serviciu de creditare pentru companiile online

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


09.09.2019 - Procesatorul de plati online Stripe a anuntat lansarea serviciului sau de creditare, Stripe Capital, pentru afacerile pe internet din Statele Unite.

Pe 5 septembrie, Stripe a anuntat lansarea intr-o postare pe blog, menționand ca - odata aprobat - accesul la fonduri este de obicei acordat a doua zi. Comunicatul de presa arata: "Integrarea completa a Stripe Capital cu Stripe inseamna ca nu exista o durata mare pentru aprobarea cererii, eligibilitatea este stabilita rapid, fondurile ajung în contul de Stripe al utilizatorului in ziua lucratoare urmatoare si companiile pot rambursa pe masura ce caștiga. [...] Pe langa faptul ca va deservi direct utilizatorii Stripe, Stripe va extinde de asemenea Stripe Capital catre partenerii sai de platforma (cum ar fi cei care construiesc magazine online si companiile B2B SaaS), permitandu-le sa ofere utilizatorilor lor de afaceri acces la finantare inteligenta."

Rambursari automate, fara comisioane pentru rambursari intarziate

De asemenea, se mentioneaza ca algoritmul Stripe Capital are in vedere "sute de semnale relevante pentru fiecare companie, inclusiv volumul de plata, procentul de clienti fideli, frecvența de plata si modificarile cresterii veniturilor.” Conform anuntului, rambursarile sunt automatizate cu un procent fix din vanzarile zilnice si nu exista cheltuieli recurente cu dobanzile sau comisioane de întarziere.

In plus, compania explica faptul ca accesul la servicii nu se limiteaza la companiile care ruleaza direct pe Stripes si ca platformele pot oferi de asemenea acces la capital utilizatorilor lor de afaceri. Will Gaybrick, directorul de produse al firmei, a abordat importanta acordarii accesului la fonduri pentru afacerile mici: "Este important sa ne gandim la incluziunea financiara nu doar in ceea ce priveste consumatorii, ci si in ceea ce privește companiile. Companiile, in special cele mici si startup-urile, sunt motoarele pentru crearea de locuri de munca in economia noastra. Ar trebui sa fie banal si extrem de rapid sa poata accesa capitalul de care au nevoie pentru a-si imbunatati fluxul de numerar si a investi în propria crestere."

Trebuie mentionat ca firma este, de asemenea, unul dintre partenerii oficiali ai proiectului de criptomonede Libra al Facebook. Asa cum a raportat Cointelegraph în luna ianuarie, Stripes si-a anuntat decizia controversata de a renunta la sprijinul pentru Bitcoin (BTC), invocand taxele mari si mentionand mai multe criptomonede Altcoin ca alternative mai viabile.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/payments-processor-stripe-launches-lending-service-for-online-companies

09-09-2019