Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.25% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.50% pentru
un depozit pe
12 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Presedintele Rezervei Federatiei SUA spune ca entitatile private nu ar trebui sa ajute la proiectarea monedelor digitale ale Bancii Centrale

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


19.06.2020 - Entitatile private nu sunt necesare pentru a construi monede digitale ale bancii centrale, a declarat miercuri seful bancii centrale din SUA.

Presedintele Rezervei Federale, Jerome Powell, vorbind in fata Comitetului pentru servicii financiare ale Casei Albe, raspunzand la o linie de intrebari din partea Reprezentantului Tom Emmer (R- Minn.), a spus ca ideea unui dolar digital - referindu-se la o versiune bazata pe blockchain a monedei curente a rezervei mondiale - este complexa si una pe care Rezerva Federala o ia in serios, dar si ca ideea trebuie studiata mai mult inainte de a putea fi creata si pusa in aplicare.

Powell a spus ca crede ca entitatile private nu au un rol in proiectarea unui dolar digital.

"Cred ca este ceva ce trebuie proiectat de bancile centrale", a spus el. "Sectorul privat nu este implicat in crearea rezervei de bani, asta este ceea ce face banca centrala."

Emmer a intrebat in mod special despre o recomandare a proiectului Digital Dollar, care a fost lansata la inceputul acestui an de fostul presedinte al Comisiei de tranzactionare a marfurilor futures, J. Christopher Giancarlo, directorul de inovtie Daniel Gorfine si directorul Accenture, David Treat. Proiectul a sugerat ca un dolar digital sa fie emis de Rezerva Federala, dar proiectat in parteneriat cu sectorul privat si accesibil printr-un sistem bancar cu doua niveluri similar cu cel existent in prezent in S.U.A.

Powell a spus ca publicul general nu poate fi receptiv la ideea ca angajatii privați sa fie responsabili pentru furnizarea de bani, deoarece nu sunt responsabili pentru "bunul public".

Totusi, ideea se pare ca este examinata. Un grup de banci centrale s-au reunit pentru a discuta si a intelege mai bine conceptul, precum si pentru a evalua implicatiile asupra incluziunii financiare si preocuparile legate de securitatea cibernetica, a spus el.

Sursa: https://www.coindesk.com/us-fed-chair-says-private-entities-should-not-help-design-central-bank-digital-currencies

19-06-2020

Cu ce te mai
putem ajuta?