Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.80% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 4.72% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] O aplicatie elvetiana de cripto-finante a obtinut licenta CSB recunoscuta la nivel national

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


30.07.2019 - Aximetria, o aplicatie de finante personale concentrata pe criptomonede, a obtinut o licenta de standarde financiare recunoscuta de autoritatile de reglementare elvetiene.

Intr-un comunicat de presa trimis catre Cointelegraph pe 29 iulie, Aximetria, cu sediul in tara, a declarat ca licența oferita de Asociația Elvetiana de Standarde pentru Servicii Financiare (VQF) ii va permite sa functioneze ca intermediar cripto si sa-si eficientizeze procesul de recrutare a clientilor.

Licenta VQF este aprobata de autoritatea de supraveghere financiara a Elvetiei, Autoritatea de Supraveghere a Pietei Financiare (FINMA). Acordarea acesteia inseamna ca detinatorul desfasoara activitati in conformitate cu normele organizației privind Combaterea Spalarii Banilor (CSB) si Cunoasterea Clientelei (KYC).

"Licenta elvetiana este de o importanta vitala pentru Aximetria si clientii nostri, partenerii, investitorii si industria in general, inclusiv ecosistemul blockchain", a comentat Alexey Ermakov, fondator si CEO al Aximetria, in comunicatul de presa.

El a continuat: "In comparatie cu licenta EMI (Electronic Money Institution - Societate emitenta de moneda electronica), care este cel mai popular standard de reglementare pentru companiile europene și britanice, licenta elvetiana este mult mai de dorit pentru o companie fintech. Acest lucru se datoreaza faptului ca se extinde si la legile cripto din Elveția si ne ofera o gama larga de viitoare dezvoltari de afaceri, inclusiv credite, schimb valutar, conturi de monede electronice si proiecte salariale."

Dupa cum a raportat Cointelegraph, Elvetia si-a continuat pozitia de reglementare pro-cripto ca urmare a conferintei anuale a Asociației Crypto Valley, grupul sau dedicat de lobby format din mai multe companii din industrie.

In aceasta luna, s-a constatat ca un membru mai vechi al Crypto Valley, Bitcoin Suisse, a devenit ultima companie locala care a solicitat licentele de agent bancar si cea de agent de valori mobiliare de la FINMA.

Un rezultat pozitiv va fi considerat deosebit de relevant, avand in vedere starea reglementarii criptomonedelor pe pietele majore din acest an, in special in Statele Unite, unde parlamentarii continua sa dezbata viitorul industriei, exprimand adesea puncte de vedere partinitoare.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/swiss-crypto-finance-app-gains-nationally-recognized-aml-license

30-07-2019