Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.52% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 3.75% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Guvernul sud-coreean va acorda 3,2 milioane de dolari companiilor blockchain

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


19.03.2020 - Doua ministere din Coreea de Sud si-au anuntat sprijinul pentru industria blockchain din tara, avand in plan sa aloce pana la 3,2 milioane de dolari in vederea finantarii startup-urilor locale pentru a incuraja utilizarea unei astfel de tehnologii.

Ministerul Stiinței si TIC (Tehnologia Informatiei si Comunicațiilor) si Ministerul Promovarii Industriei Informatiei si Comunicarii vor lansa un program pilot numit "Sprijin pentru validarea tehnologiei Blockchain in 2020" pentru a realiza proiectul, potrivit unui raport din 16 martie.

Planul este de a selecta noua proiecte prin intermediul ofertelor publice gratuite si de a acorda fiecaruia pana la 450 de milioane de won (360.000 USD) finantare.

Printre criteriile selectate ale programului se numara excelenta performantelor curente, fezabilitatea performantelor viitoare, fezabilitatea verificarii tehnologiei, obiective solide de afaceri si experienta, rezultate scontate si numarul locurilor de munca preconizate a fi create.

Obiectivele cheie ale proiectului

Companiile selectate, conform proiectului, trebuie sa ofere servicii care pot crea valoare economica si sociala prin tehnologia blockchain.

Despre program, Park Yoon-kyu, ministrul TIC, a spus urmatoarele: "Planificam sa sprijinim companiile autohtone specializate sa creasca rapid si sa activeze ecosistemul in stadiul incipient al pietei blockchain."

Dincolo de blockchain, proiectul incurajeaza startup-urile participante sa creeze modele de afaceri bazate pe Internet of Things (IoT), inteligenta artificiala si date mari.

Conform anuntului, companiile selectate anul trecut au aplicat la cinci brevete, noua inregistrari de drepturi de autor si doua runde de investitii.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/south-korean-government-to-grant-32-million-to-blockchain-companies

19-03-2020

Cu ce te mai
putem ajuta?