Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 2.97% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 2.25% pentru
un depozit pe
12 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Solutii pentru finantarea proiectelor
OPERATIUNI

Zero costuri deschidere cont

 • - Comision 3 lei pentru plati sub 50.000 lei
 • - Zero comision depunere numerar
  Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Fost oficial al Bancii Centrale: Japonia ar trebui sa ia serios un yen digital

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


17.09.2020 - Japonia nu se grabeste sa digitalizeze yenul, dar exista motive pentru care tara ar trebui sa se gandeasca serios la o moneda digitala a bancii centrale (CBDC), a declarat Tetsuya Inoue, fost oficial al Bancii Japoniei (BoJ) si acum cercetator sef la Nomura Research Institute. Inoue este autorul unei carti despre un yen digital.

Inoue a declarat pentru CoinDesk Japan intr-un interviu recent ca, deoarece bancnotele japoneze sunt foarte de incredere si nu exista o populatie considerabila care sa nu lucreze cu bancile, nu exista nicio graba sa se emita o moneda digitala.

In martie 2020, adjunctul guvernatorului Bancii Japoniei, Masayoshi Amamiya, a afirmat ca economiile avansate precum Japonia nu au nevoie de o moneda digitala, iar un CBDC va avea un merit redus.

Dar in 2019, guvernul a luat initiative pentru a promova platile fara numerar in intreaga tara, oferind recompense ca stimulente, iar la inceputul acestui an Japonia a infiintat un grup valutar digital pentru a cerceta un posibil CBDC.

Japonia nu ar trebui sa ignore interesul global in crestere pentru monedele digitale, a spus Inoue, deoarece tehnologia care ar sprijini o astfel de moneda ar sprijini si serviciile financiare care folosesc moneda digitala ca infrastructura, creand externalitati ale retelei (cresterea cererii pentru un produs sau serviciu pe masura ce mai mulți oameni incep sa-l foloseasca).

Odata ce intregul sistem care isi are originea intr-o alta tara are un statut de monopol, este dificil de inlocuit, a spus Inoue. Acest lucru joaca un rol in lupta pentru hegemonie a marilor tari.

Sursa: https://www.coindesk.com/japan-digital-yen

17-09-2020
Credit ipotecar

Cu ce te mai
putem ajuta?