Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.80% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 3.75% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Firmele din industria criptomonedelor care ofera servicii in Olanda trebuie sa se inregistreze la Banca Centrala Olandeza

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


04.09.2019 - Banca Centrala Olandeza ia o poziție mai dura cu privire la industria criptomonedelor, invocand noile legi de prevenire a spalarii banilor ale Uniunii Europene.

Incepand cu 10 ianuarie 2020, companiile sau persoanele implicate in conversia criptomonedelor în monede fiduciare sau care ofera servicii de depozitare a criptomonedelor vor fi obligate sa se auto-înregistreze la De Nederlandsche Bank (DNB), a anuntat marti DNB.

Ordinul include firmele din afara Olandei care ofera servicii cetatenilor olandezi, chiar si prin internet.

"Este irelevant daca sunt stabilite in Olanda," a declarat un reprezentant al DNB intr-o sesiune de întrebari si raspunsuri, adaugand: "De asemenea, furnizorii care ofera astfel de servicii dintr-un alt stat membru al UE ... de exemplu, prin intermediul unui site web, trebuie sa se inregistreze, indiferent daca furnizorul este deja inregistrat in acel stat membru."

DNB spune ca supravegherea este destinata respectarii celei de-a cincea Directive UE de combatere a spalarii banilor (AMLD 5), care va intra in vigoare tot la 10 ianuarie 2020.

Perioada initiala de inregistrare va dura sase luni dupa data din ianuarie. Companiile care nu înainteaza inregistrarea in prealabil ar putea fi obligate sa se închida odata ce regulile intra in vigoare, a declarat DNB.

Prin urmare, in aceste sase luni, trebuie sa respectati deja cerintele legii”, a spus DNB. "Daca la intrarea in vigoare a legii nu ati depus o cerere de înregistrare, trebuie sa opriti furnizarea serviciului."

In plus, actionarii semnificativi si administratorii trebuie sa fie în masura sa isi demonstreze capacitatea CSB (Combaterea Spalarii Banilor) potrivit evaluarii DNB.

In conformitate cu AMLD 5, statele membre trebuie sa emita reglementari cu privire la criptomonede care sa respecte politica înainte de 10 ianuarie. Comunicatul spune ca interpretarea reglementarilor care trebuie luate în considerare sau create este de competența fiecarui stat.

In Olanda, DNB va rine cont de actiunile anterioare ale fiecarei companii, pe langa functia specifica, natura, dimensiunea, complexitatea si profilul de risc al companiei si componența și funcționarea colectivului.”

Sursa: https://www.coindesk.com/crypto-firms-serving-netherlands-must-register-with-dutch-central-bank

04-09-2019