Simplificam bankingul pentru tine
CONTURI

Pachetul LibraFree
Gratuitate extinsa

Conturi persoane fizice Zero comisioane
deschidere, administrare, incasari si plati in lei

Vei putea imediat:

 • - sa portezi bani din alta banca
 • - sa-ti faci un cont de economii
 • - sa soliciti un credit online
 • [+] oferta completa
ECONOMII

Comision ZERO la scadenta depozit

Dobanzi depozite 3.52% la un an
si o luna pentru
depozite in lei
CREDITE

0% comision acordare/administrare

Credite persoane fizice

Card de debit online si credit online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.
Mizam pe RAPIDITATE
 • Comision 3 lei pentru plati
  sub 50.000 lei
 • Zero comision depunere numerar
 • Zero costuri de deschidere cont
 • Platforma schimburi valutare (tranzactionare timp real)
 • [+] oferta completa
DEPOZITE
Dobanzi depozite persoane juridice 3.75% pentru
un depozit pe
18 luni in Lei
Cont online, credit online, depozite online Unde vezi aceasta eticheta inseamna ca poti beneficia de respectivul produs online, imediat, fara hartii si fara drumuri la banca.

Stiri financiare despre produsele Libra Internet Bank

Deschide cont online
dureaza 3 minute

[Tech News] Federatia Mondiala a Schimburilor spune ca terminologia cripto are nevoie de claritate

Articole din presa internationala despre noutati si tendinte in tehnologia serviciilor financiare.


23.03.2020 - Pentru a raspunde cadrului de reglementare legat de activele digitale de la Uniunea Europeana, Federatia Mondiala a Schimburilor sau WFE, a cerut claritate între clasificarea activelor digitale si a cripto activelor.

"Credem ca adoptarea unei clasificari unice a UE care sa cuprinda atat: activele digitale, cat si activele criptate, ca subcategorie ar putea avea valoare", a scris WFE ca raspuns la intrebarile formulate intr-un raport din 20 martie.

O noua industrie cartografiaza apele tulburi

Blockchain si cripto au aparut de aproximativ un deceniu, astfel incat terminologia si reglementarea care inconjoara spatiul inca se dezvolta. In prezent, publicul eticheteaza Bitcoin, monedele stabile si alte active ca fiind orice, de la active digitale la bani magici pe internet.

Reglementarile in jurul acestei noi industrii s-au confruntat, de asemenea, cu incertitudini similare. In redactarea WFE, organizația s-a referit la acestea drept cripto active, pentru a evita confuziile.

WFE face referire la aplicația globala

Documentul a mentionat ca WFE dorește ca terminologia sa cripto sa se adapteze la schimbarile si hotararile industriei globale. WFE a scris: "In timp ce o clasificare mai universala ar fi binevenita in taxonomia cripto activelor, este important sa luam in considerare acest lucru intr-o maniera aplicabila la nivel internațional si sa avem flexibilitatea adecvata in cadrul acestei clasificari pentru a prelua clasificările internationale pe măsură ce se dezvolta."

Organizatia a spus ca o asemenea claritate ar imbunatati colaborările in interiorul UE, precum si in alte regiuni din intreaga lume.

"Este important ca definitiile sa urmareasca sa faciliteze o mai mare claritate a tipurilor de active care se incadreaza deja în perimetrul de reglementare si tipul de platforme unde sunt disponibile", a declarat WFE, subliniind importanța evitarii termenilor tehnici care pot deveni rapid depasiti.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/world-federation-of-exchanges-says-crypto-terminology-needs-clarity

23-03-2020

Cu ce te mai
putem ajuta?